Για έφοδο της ελβετικής αστυνομίας στα γραφεία της UEFA και συλλήψεις για υποθέσεις διαφθοράς. Oπως κάνει λόγο η «Blick». Το ελβετικό μέσο ενημέρωσης τονίζει ότι τα προβλήματα για την ευρωπαϊκή ομοσπονδία συνεχίζονται. Καθώς όπως αποκάλυψε, έγινε ντου των αρχών στις 7 Απριλίου. Η έφοδος αυτή είχε ως αποτέλεσμα, σύμφωνα πάντα με τη «Blick», να μεταβούν […]

Για έφοδο της ελβετικής αστυνομίας στα γραφεία της UEFA και συλλήψεις για υποθέσεις διαφθοράς. Oπως κάνει λόγο η «Blick». Το ελβετικό μέσο ενημέρωσης τονίζει ότι τα προβλήματα για την ευρωπαϊκή ομοσπονδία συνεχίζονται. Καθώς όπως αποκάλυψε, έγινε ντου των αρχών στις 7 Απριλίου.

Η έφοδος αυτή είχε ως αποτέλεσμα, σύμφωνα πάντα με τη «Blick», να μεταβούν πολλοί στον εισαγγελέα για να καταθέσουν ενώ δύο οδηγήθηκαν στη φυλακή. Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, παρέμειναν εκεί για τέσσερις μήνες και αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να οριστεί η δική. Δεν διευκρινίζεται, πάντως, αν ήταν έμμισθοι υπάλληλοι της UEFA ή συνεργάτες της.

Η «Blick» υπογραμμίζει ότι πολλά στελέχη της Ομοσπονδίας έδωσαν καταθέσεις και η εισαγγελική έρευνα συνεχίζεται σχετικά με ζητήματα διαφθοράς. Βέβαια, οι εισαγγελείς δεν δημοσιοποιούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο γενικός γραμματέας της UEFA Θόδωρος Θεοδωρίδης αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τους ισχυρισμούς περί διαφθοράς και απάντησε: «Συνεργαστήκαμε αμέσως και πλήρως με τις ελβετικές Αρχές. Ολες οι άλλες ερωτήσεις σας, πρέπει να γίνουν στην εισαγγελία του Vaud».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν