Η αποχώρηση του Τζίνι Βαινάλντουμ αφήνει ένα τεράστιο κενό στo κέντρο της Λίβερπουλ. Ο Ολλανδός μέσος ήταν γνωστό εδώ και αρκετό καιρό πως θα αποχωρήσει από τους «Reds». Ο Γιούργκεν Κλοπ και το επιτελείο του όμως άφησαν τον χρόνο να κυλήσει και ακόμη δεν έχουν βρει τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει. Τον παίκτη που […]

Η αποχώρηση του Τζίνι Βαινάλντουμ αφήνει ένα τεράστιο κενό στo κέντρο της Λίβερπουλ. Ο Ολλανδός μέσος ήταν γνωστό εδώ και αρκετό καιρό πως θα αποχωρήσει από τους «Reds». Ο Γιούργκεν Κλοπ και το επιτελείο του όμως άφησαν τον χρόνο να κυλήσει και ακόμη δεν έχουν βρει τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει. Τον παίκτη που θα έρθει και θα δώσει λύσεις στο κέντρο. Αντίστοιχες με αυτές που χάριζε απλόχερα ο 30χρονος χαφ.

Καθημερινά το μεταγραφικό ρεπορτάζ της Λίβερπουλ παρουσιάζει υποψήφιους στόχους. Ποδοσφαιριστές που είτε είναι απλά φήμες είτε τα ονόματά τους μπαίνουν όντως στη λίστα του Γερμανού. Τα τελευταία 24ωρα ένα από αυτά που ψιθυρίζονται όλο και πιο έντονα είναι αυτό του χαφ της Ρόμα, Λορέντζο Πελεγκρίνι.

Το όνομά του δικαιολογημένα έχει εμπλακεί στα ρεπορτάζ πολλών μεγάλων ομάδων της Ευρώπης. Ανάμεσα στους υπόψηφίους συλλόγους πλέον βρίσκεται και η Λίβερπουλ. Σύμφωνα με την Mirror οι «Reds» μπαίνουν δυναμικά στη μάχη της απόκτησης του. Η τιμή του φτάνει τα 30 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που η Λίβερπουλ θα μπορούσε κάλλιστα να ξοδεψει. Μη ξεχνάμε πως ο Πελεγκρίνι οδεύει ολοταχώς στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους Ιταλούς. Οι «Τζιαλορόσι» δεν κατάφεραν να πείσουν τον ποδοσφαιριστή να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Οπότε το ιδανικότερο σενάριο είναι να τον πουλήσουν το φετινό καλοκαίρι. Προτού αυτός φύγει το επόμενο χωρίς να δώσει κανέναν κέρδος στην ιταλική ομάδα.

https://www.youtube.com/watch?v=iXJVEl2zpg0

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик