Αν είχε και κόσμο το γήπεδο, αυτή η πρόταση γάμου θα είχε ακόμη πιο  πολύ κλάμα! Αλλά κι έτσι όπως έγινε, τα δάκρυα χαράς της μέλλουσας κυρίας Γιορέντε, ήταν συγκινητικά. Ο Μάρκος, το είχε σχεδιάσει καλά, βλέπετε. Η αγαπημένη του, Πατρίσια Νοάρμπε ήταν βέβαιη ότι συνοδεύει τον 26χρονο μεσοεπιθετικό της πρωταθλήτριας Ισπανίας, προκειμένου να δώσει […]

Αν είχε και κόσμο το γήπεδο, αυτή η πρόταση γάμου θα είχε ακόμη πιο  πολύ κλάμα! Αλλά κι έτσι όπως έγινε, τα δάκρυα χαράς της μέλλουσας κυρίας Γιορέντε, ήταν συγκινητικά. Ο Μάρκος, το είχε σχεδιάσει καλά, βλέπετε.

Η αγαπημένη του, Πατρίσια Νοάρμπε ήταν βέβαιη ότι συνοδεύει τον 26χρονο μεσοεπιθετικό της πρωταθλήτριας Ισπανίας, προκειμένου να δώσει μια συνέντευξη. Όταν όμως βρέθηκαν στο “Μετροπολιτάνο”, η Πατρίτσια είδε ξαφνικά τις οθόνες του γηπέδου να παίζουν στιγμές από την κοινή ζωη του ζευγαριού.

 

Η πρόταση ακολούθησε αμέσως μετά και συνοδεύτηκε από δάκρυα χαράς και συγκίνησης της Πατρίσια, που, ευτυχώς για τον Μάρκο, είπε και το πολυπόθητο “ναι”.

Σύντομα στο κλαμπ των παντρεμένων, λοιπόν και ο Γιορέντε που, φυσικά, θα προτιμούσε να έκανε την πρόταση με θεατές στις κερκίδες. Ποιος ξέρει, όμως; Ίσως έτσι κάνει το… γάμο!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ