Η Μάντσεστερ Σίτι ενισχύεται από… αστροφυσικούς, οι οποίοι θα ενισχύσουν την ανάλυση δεδομένων, ώστε να βελτιωθεί η ομάδα. Σύμφωνα με την «Daily Mail», η Μάντσεστερ Σίτι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί όσο γίνεται περισσότερο την τεχνολογία. Θέλει να δημιουργήσει μια βάση δεδομένων, με την οποία θα βελτιωθεί κι άλλο ο σύλλογος. Το Sportsmail αναφέρει πως πρώην αστροφυσικός, […]

Η Μάντσεστερ Σίτι ενισχύεται από… αστροφυσικούς, οι οποίοι θα ενισχύσουν την ανάλυση δεδομένων, ώστε να βελτιωθεί η ομάδα.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», η Μάντσεστερ Σίτι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί όσο γίνεται περισσότερο την τεχνολογία. Θέλει να δημιουργήσει μια βάση δεδομένων, με την οποία θα βελτιωθεί κι άλλο ο σύλλογος.

Το Sportsmail αναφέρει πως πρώην αστροφυσικός, ονόματι Λόουρι Σο, έχει προσληφθεί από την Αγγλική ομάδα. Μάλιστα, θεωρείται ο «ηγέτης της τεχνητής επιστήμης».

Επιπλέον, έχουν προσληφθεί ακόμη τρεις επιστήμονες, για τον αντίστοιχο ρόλο.

Με αυτόν τον τρόπο αναλύεται η δράση των παικτών στο γήπεδο. Αυτό συμβαίνει μέσω ενός τύπου τεχνολογίας 3D, που χρησιμοποιεί πλήθος καμερών.

Έτσι, καταγράφονται οι επιδόσεις των ποδοσφαιριστών σε κάθε αναμέτρηση της Σίτι.

Ο διευθυντής τεχνολογίας του City Football Group, Μπράιαν Πρεστίτζ δήλωσε:

«Ένα περιβάλλον ποδοσφαίρου είναι ένα μέρος για να μάθεις μέσω προσομοίωσης και να δοκιμάσεις τακτικές έννοιες με τρόπους που είναι αρκετά ισχυροί για να χρησιμοποιήσει ένας προπονητής»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ