Σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα και ειδικά με χαρακτήρα ντέρμπι, μπορεί τα νεύρα να είναι στην τσίτα, η αδρεναλίνη να είναι ψηλά, αλλά υπάρχουν και κάποια όρια που δεν πρέπει οι ποδοσφαιριστές να τα ξεπερνούν. Και δυστυχώς ο Κιλιάν Μπαπέ το ξεπέρασε με τον πιο αισχρό τρόπο στον αγώνα με την Μονακό στο πριγκιπάτο! Πώς έχει […]

Σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα και ειδικά με χαρακτήρα ντέρμπι, μπορεί τα νεύρα να είναι στην τσίτα, η αδρεναλίνη να είναι ψηλά, αλλά υπάρχουν και κάποια όρια που δεν πρέπει οι ποδοσφαιριστές να τα ξεπερνούν. Και δυστυχώς ο Κιλιάν Μπαπέ το ξεπέρασε με τον πιο αισχρό τρόπο στον αγώνα με την Μονακό στο πριγκιπάτο!

Πώς έχει η ιστορία…

Την παρασκευή είχαμε τον αγώνα Μονακό – Παρί για την 11η αγωνιστική και ενώ στο πρώτο ημίχρονο έδειχνε ότι η Παρί θα πάρει την νίκη με δύο γκολ του Μπαπέ που τον ανέβασαν στην 5η θέση των all-time σκόρερ της Παρί, αλλά στο τέλος η Μονακό τον τιμώρησε, ολοκληρώνοντας την σούπερ ανατροπή με τον Φάμπρεγας στο φινάλε (3-2).

Ο Κιλιάν Μπαπέ είχε απολογισμό 5 γκολ σε 6 αγώνες με αντίπαλο τη Μονακό, από τότε που πήρε την μεγάλη μεταγραφή του στην Παρί. Επίσης με τα δύο σημερινά του γκολ έφτασε τα 99 γκολ και βρίσκεται στην 5η θέση των all-time σκόρερ της Παρί!

Το μόνο σίγουρο ότι θα μείνει στις πολύ αρνητικές στιγμές της καριέρας του η κίνηση του αστέρα της Παρί να φιλήσει το σήμα της Παρί σε ματς με την… πρώην, μόλις έχει πετύχει γκολ και ουσιαστικά “φτύνοντάς” την.

Φυσικό ήταν αυτή η κίνηση του Μπαπέ να εξοργίσει όλους τους ανθρώπους αλλά και τους φίλους της Μονακό και όχι μόνο!

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα δεν είχε δείξει άσχημα δείγματα με τον χαρακτήρα του, και ας ελπίσουμε ότι ήταν η εξαίρεση στον κανόνα.

Δεν “φτύνουμε” ποτέ αυτούς που μας μεγαλώσανε και μας έκαναν σπουδαίους στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, και δεν ¨φτύνουμε” την ομάδα που κερδίσαμε μαζί της τον πρώτο τίτλο, ούτε αυτούς που μας αγάπησαν και μας έστειλαν στην κορυφή. 

Μυαλό μικρού παιδιού από έναν ποδοσφαιρικό αστέρα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ