Η Γιουβέντους για να τονώσει την ρευστότητας και να κλείσει ζημιές παλαιών χρήσεων είχε ανακοινώσει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 300 εκ ευρώ. Η αύξηση ολοκληρώθηκε κανονικά και το ρευστό μπήκε κανονικά στα ταμεία του κλαμπ. Η οικογένεια Ανιέλι κράτησε το ποσοστό της 63,77 % και όλα καλά. Αλλά αυτό που προξένησε τεράστια εντύπωση ήταν οι […]

Η Γιουβέντους για να τονώσει την ρευστότητας και να κλείσει ζημιές παλαιών χρήσεων είχε ανακοινώσει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 300 εκ ευρώ. Η αύξηση ολοκληρώθηκε κανονικά και το ρευστό μπήκε κανονικά στα ταμεία του κλαμπ. Η οικογένεια Ανιέλι κράτησε το ποσοστό της 63,77 % και όλα καλά. Αλλά αυτό που προξένησε τεράστια εντύπωση ήταν οι δύο νέοι μέτοχοι στην Βέκα Σινιόρα.

Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η «Μεγάλη Κυρία» μετράει απώλειες στο οικονομικό κομμάτι και όπως έχει ήδη ανακοινωθεί και αυτή που ξεκίνησε αναμένεται να κλείσει με απώλειες λόγω του κορωνοϊού, των κλειστών γηπέδων αλλά και της μείωσης των εσόδων λόγω της γενικότερης κρίσης στην οικονομία της Ιταλίας και της Ευρώπης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ που έκανε το Calcio & Finanza, μεταξύ αυτών που έβαλαν χρήματα στην Γιουβέντους ήταν και δύο μέτοχοι που προξένησαν μεγάλη έκπληξη και έδωσε λαβή για πολλές θεωρίες. Μιλάμε για το… Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την πόλη της Νέας Υόρκης, μέσω του συνταξιοδοτικού ταμείου για τους δημόσιους υπαλλήλους. Το ΔΝΤ αγόρασε  9.535 μετοχές, ενώ η πόλη της Νέας Υόρκης 356.871 μετοχές.

Τώρα τι σχέση μπορεί να έχει το ΔΝΤ και το ταμείο των δημοσίων υπαλλήλων είναι κάτι που ίσως αποσαφηνιστεί στο μέλλον.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι