Ο Λιονέλ Μέσι είναι ελεύθερος απ’ την Μπαρτσελόνα από την 1η Ιουλίου. Ο πρωταρχικός στόχος του Λαπόρτα είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Αργεντίνου. Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που επηρεάζουν την υπόθεση. Όπως το οικονομικό ζήτημα, το πρότζεκτ των Καταλανών και η μείωση των μισθών της πρώτης ομάδας Συμφωνα με την Marca, προκειμένου να “χωρέσει” το […]

Ο Λιονέλ Μέσι είναι ελεύθερος απ’ την Μπαρτσελόνα από την 1η Ιουλίου. Ο πρωταρχικός στόχος του Λαπόρτα είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Αργεντίνου.

Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που επηρεάζουν την υπόθεση. Όπως το οικονομικό ζήτημα, το πρότζεκτ των Καταλανών και η μείωση των μισθών της πρώτης ομάδας

Συμφωνα με την Marca, προκειμένου να “χωρέσει” το νέο συμβόλαιο του Μέσι, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να ξεφορτωθεί παίκτες που ο Ρόναλντ Κούμαν δεν έχει στα πλάνα του. Η πρώτη αναχώρηση απ’ το Καμπ Νόου έγινε γνωστή την Κυριακή, με τον Τρινκάο να ανακοινώνεται απ’ τη Γουλβς.

Ο επόμενος που θα ανακοινωθεί θα είναι ο Τζούνιορ Φίρπο, ο οποίος θα ενταχθεί στη Λιντς, με τους Καταλανούς να βάζουν στα ταμεία τους το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ. Η Μπαρτσελόνα θέλει να ξεφορτωθεί ακόμη δύο συμβόλαια.

Συγκεκριμένα, επιθυμεί να αφήσει τους Πιάνιτς και Ουμτιτί, οι οποίοι λαμβάνουν ετησίως περίπου 17 εκατομμύρια ευρώ έκαστος. Μέχρι στιγμής οι δύο παίκτες δεν θέλουν να αφήσουν το Καμπ Νόου, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, όμως η αποχώρησή τους μέσα στη θερινή μεταγραφική περίοδο μοιάζει δεδομένη.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ