Έχουμε δει και αν έχουμε δει αγαπητοί φίλοι. Γκολ με όποιο τρόπο θες. Ακόμα και με τρελά τακουνάκια. Αλλά αυτό πραγματικά μας ξεπερνάει. Το πάμε για γκολ της χρονιάς και θα το δείχνουμε συνέχεια. Γιατί τέτοιο γκολ μπαίνει πολύ σπάνια. Και ο κόσμος τρελάθηκε με τον Ελάισα Σαμ Τέτοια τακουνιά βλέπουμε σπάνια. Δώστε του το […]

Έχουμε δει και αν έχουμε δει αγαπητοί φίλοι. Γκολ με όποιο τρόπο θες. Ακόμα και με τρελά τακουνάκια. Αλλά αυτό πραγματικά μας ξεπερνάει. Το πάμε για γκολ της χρονιάς και θα το δείχνουμε συνέχεια. Γιατί τέτοιο γκολ μπαίνει πολύ σπάνια. Και ο κόσμος τρελάθηκε με τον Ελάισα Σαμ

Τέτοια τακουνιά βλέπουμε σπάνια. Δώστε του το Βραβείο Πούσκας τώρα

Το πιο viral βίντεο της χρονιάς ως τώρα είναι το γκολ που σημείωσε ο Ελάισα Σαμ της Νοτς Κάουντι στην Αγγλία με ένα άπιαστο τακουνάκι.

Ο Βέλγος Ελάισα Σαμ της Νοτς Κάουντι σημείωσε ένα τρομερό γκολ κόντρα στην Όξφορντ Σίτι το Σάββατο για τα προημιτελικά του FA Trophy (Κύπελλο Ερασιτεχνών) στην Ελλάδα.

Η Νοτς Κάουντι μετέχει στην 5η κατηγορία της Αγγλίας και ο Σαμ εξέπληξε τους πάντες με το καταπληκτικό γκολ με τακουνάκι αλά scorpion kick, μπαίνοντας στη συζήτηση για το αν αξίζει το βραβείο Πούσκας.

Στο 72ο λεπτό του αγώνα με το σκορ στο 1-1 ο Σαμ δέχτηκε μια σέντρα από δεξιά και με χαρακτηριστική άνεση «κρέμασε» τον αντίπαλο τερματοφύλακα με την τρομερή του εκτέλεση.

Ήταν το 2ο γκολ του Σαμ στο παιχνίδι, έχοντας ανοίξει το σκορ στο 49′, με την ιστορική ομάδα από το Νότιγχαμ να παίρνει τη νίκη με 3-1 τελικά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα