Ο Αργεντινός παίκτης, Πάουλο Ντιμπάλα πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Γιουβέντους. Όμως, μπορεί να σταθεί πρόβλημα αυτό; Το όνομά του βρισκόταν στα… ψηλά, για τα ΜΜΕ, καθώς όταν δεν έπαιζε, όλοι ασχολούνταν με τα… εξωγηπεδικά. Είτε για σενάρια ανταλλαγής, ή ακόμη και για πώλησή του σε άλλον σύλλογο. Όμως τώρα, η Γιουβέντους έχει […]

Ο Αργεντινός παίκτης, Πάουλο Ντιμπάλα πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Γιουβέντους. Όμως, μπορεί να σταθεί πρόβλημα αυτό;

Το όνομά του βρισκόταν στα… ψηλά, για τα ΜΜΕ, καθώς όταν δεν έπαιζε, όλοι ασχολούνταν με τα… εξωγηπεδικά. Είτε για σενάρια ανταλλαγής, ή ακόμη και για πώλησή του σε άλλον σύλλογο.

Όμως τώρα, η Γιουβέντους έχει ένα σημαντικότατο πρόβλημα, το οποίο -μπορεί να- έχει πρωταγωνιστή τον Ντιμπάλα. Συγκεκριμένα, έως τις 30 Ιουνίου θα πρέπει να γραφτεί στα βιβλία του συλλόγου, 100 εκατομμύρια ευρώ ως κέρδος από παραχώρηση παίκτη, ή παραχωρήσεις παικτών.

Αυτό πρέπει πάση θυσία να συμβεί το προσεχές διάστημα, καθώς σε αντίθετη περίπτωση, ο ισολογισμός θα είναι τρομακτικά βαρύς.

Σε αυτήν την περίπτωση θα μπορούσε να «ξελασπώσει» τον σύλλογο ο Ντιμπάλα, με τον ίδιο να έφερνε αρκετά εκατομμύρια στη «μεγάλη κυρία».

Όμως, ο Πάουλο Ντιμπάλα πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της Γιούβε. Αν λοιπόν υποθέσουμε πως ο Ντε Λιχτ και ο Κιέζα δεν πωλούνται, οι Ντιμπάλα και Κριστιάνο Ρονάλντο είναι οι επικρατέστεροι να αποχωρήσουν, ώστε να φέρουν… ζεστό χρήμα.

Παρόλα αυτά, ποιον από τους δύο θα μπορούσε να αποχαιρετήσει η διοίκηση της Γιουβέντους; Πιο εύκολο είναι να αποχωρήσει ο Αργεντινός, παρά ο Πορτογάλος σούπερ σταρ. Όμως, η βοήθεια που δίνει στην ομάδα και οι καλές του εμφανίσεις, σίγουρα θα βάλουν… δεύτερες σκέψεις στους ανθρώπους των Ιταλών.

Άρα, ένας καλός Ντιμπάλα μπορεί να δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στην ομάδα και στους διοικούντες της, καθώς μπορεί να δώσει λύσεις. Όμως, με τα χρήματα τί γίνεται; Μεγάλο «αγκάθι»…  

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι