Δεν έφτανε η ήττα και η κάκιστη εμφάνιση της ομάδας του για τον Ρόναλντ Κούμαν, ήρθαν και τα πολύ άσχημα νέα για τον τραυματισμό του Ζεράρ Πικέ για να δέσει το γλυκό. Πολύ σοβαροί ήταν τελικά οι χθεσινοί τραυματισμοί των Πικέ και Σέρχι Ρομπέρτο, στον αγώνα με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη, και θα μείνουν  εκτός […]

Δεν έφτανε η ήττα και η κάκιστη εμφάνιση της ομάδας του για τον Ρόναλντ Κούμαν, ήρθαν και τα πολύ άσχημα νέα για τον τραυματισμό του Ζεράρ Πικέ για να δέσει το γλυκό. Πολύ σοβαροί ήταν τελικά οι χθεσινοί τραυματισμοί των Πικέ και Σέρχι Ρομπέρτο, στον αγώνα με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη, και θα μείνουν  εκτός γηπέδων για αρκετούς μήνες.

Ο πρώτος έχει υποστεί κάκωση τρίτου βαθμού στον έσω πλάγιο και μερική ρήξη στον έξω χιαστό του δεξιού γόνατος,

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα, ο τραυματισμός του Πικέ στο δεξιό γόνατο, έχει υποστεί κάκωση τρίτου βαθμού στον έσω πλάγιο είναι αρκετά σοβαρός, αφού έχει πειραχθεί τόσο ο έσω σύνδεσμος όσο και ο πρόσθιος χιαστός, χωρίς ωστόσο να γίνει λόγος για ρήξη. Η κατάστασή του θα πρέπει να επανεξεταστεί, σύμφωνα με δημοσίευμα της “Marca” που αναφέρει ότι ο έμπειρος αμυντικός θα μείνει εκτός για 3-5 μήνες.

Ο Σέρχι υπέστη βαριά θλάση και θα λείψει από τα γήπεδα για δύο μήνες. Θα επιστρέψει στην δράση το… 2021. Κι αυτό γιατί η Μπαρτσελόνα ενημέρωσε ότι ο δεξιός μπακ της τραυματίστηκε σοβαρά σε μυ στον δεξιό του μηρό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ