Δεν συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα αυτά. Σε πισίνα κυριολεκτικά μετατράπηκε το γήπεδο της Βιγιαρεάλ πριν τον αγώνα της με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Τελικά ο αγώνας έγινε όχι με της καλύτερες συνθήκες, αλλά η γηπεδούχος κέρδισε εύκολα με 4-0. Δεν πάει του Δώνη το πολύ νερό! Σε πισίνα μετατράπηκε το Εστάδιο ντε λα Θεράμικα, το […]

Δεν συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα αυτά. Σε πισίνα κυριολεκτικά μετατράπηκε το γήπεδο της Βιγιαρεάλ πριν τον αγώνα της με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Τελικά ο αγώνας έγινε όχι με της καλύτερες συνθήκες, αλλά η γηπεδούχος κέρδισε εύκολα με 4-0. Δεν πάει του Δώνη το πολύ νερό!

Σε πισίνα μετατράπηκε το Εστάδιο ντε λα Θεράμικα, το γήπεδο που επρόκειτο να φιλοξενήσει την αναμέτρηση της Βιγιαρεάλ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιώργου Δώνη για το Europa League.

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για τις 22:00 και η καταιγίδια είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα.

Οι καιρικές συνθήκες στην Ισπανία είναι ακραίες και ο αγωνιστικός χώρος δεν φαίνεται ικανός για να διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας, αλλά κολύμβηση ή κωπηλασία.

Ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση 1 ώρας και 10 λεπτών, λόγω έντονης βροχόπτωσης. Η Βιγιαρεάλ πήρε… κεφάλι στο σκορ πολύ νωρίς, μόλις στον 4ο λεπτό με τον Κάρλος Μπάκα και στην συνέχεια έριξε τον ρυθμό. Η Μακάμπι προσπάθησε για την ισοφάριση αλλά δεν μπορούσε να βρει εύκολα διαδρόμους για να μπορέσει να απειλήσει. 

Το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου, άφηνε ελπίδες στους φιλοξενούμενους αλλά οι Ισπανοί φρόντισαν να βάλουν τα… πράγματα στην θέση τους στο δεύτερο μέρος. Στο 52ο λεπτό ο Κάρλος Μπάκα… ξαναχτύπησε και έκανε το 2-0. Η Μακάμπι έδωσε… χώρους για να μπορέσει να πετύχει κάποιο γκολ και η Βιγιαρεάλ με τον Μπαένα προηγήθηκε με 3-0 στο 71ο λεπτό, ενώ στο 81ο ο Νίνο διαμόρφωσε το τελικό 4-0. 

Στον όμιλο η Βιγιαρεάλ είναι 1η με 9 βαθμούς, η Μακάμπι έχει 6 βαθμούς, η Σίβασπορ 3 βαθμούς και χωρίς βαθμό παραμένει η Καραμπάχ. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι