Χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια φαγούρας μέχρι η Ίντερ να διεκδικεί πολύ δυνατά το σκουντέτο. Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής της Ίντερ,  οφείλουν στην ιστορία της ομάδας να κάνουν την μεγάλη επιστροφή στην κορυφή. Μπορεί να μην είναι υπόδειγμα σταθερότητας, μπορεί να υπάρχουν ανορθογραφίες στο ρόστερ, αλλά και στις επιλογές ορισμένες φορές του Κοντε, αλλά […]

Χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια φαγούρας μέχρι η Ίντερ να διεκδικεί πολύ δυνατά το σκουντέτο.

Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής της Ίντερ,  οφείλουν στην ιστορία της ομάδας να κάνουν την μεγάλη επιστροφή στην κορυφή. Μπορεί να μην είναι υπόδειγμα σταθερότητας, μπορεί να υπάρχουν ανορθογραφίες στο ρόστερ, αλλά και στις επιλογές ορισμένες φορές του Κοντε, αλλά όταν είσαι μόλις ένα πόντο διαφορά από την κορυφή τότε θα πρέπει να τα δίνεις όλα ,και στο τέλος να κάνεις το ταμείο. Αλλά θα ξέρεις ότι έδωσες το καλύτερο που μπορούσες. Γιατί Ίντερ είσαι!

Δέκα χρόνια είναι πολλά…πάρα πολλά

Η Ίντερ πήρε το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στη Νάπολι με 1-0 και πλησίασε τη Μίλαν στον πόντο, καθώς οι ροσονέρι έμειναν στο 2-2 με τη Τζένοα εκτός έδρας. 

Όταν  βρίσκεται στο χορτάρι, η Ιντερ μεταμορφώνεται σε κάτι τρομακτικό μπροστά. Ο Ρομέλου Λουκάκου είναι εκείνος που όταν όλα μοιάζουν δύσκολα, της δίνει ελπίδα. Και από πέρσι που πήγε εκεί, το κάνει ξανά και ξανά. Και το επανέλαβε στον μεγάλο αγώνα με την Νάπολι. Δεν είναι ότι σκόραρε με πέναλτι (γιατί και αυτά χάνονται) αλλά ότι έχει συνδέσει το όνομα του με γκολ σε τεράστιες νίκες επί εποχής του.

Inter-Napoli 1-0: Lukaku decides on a penalty, Insigne sent off - Ruetir

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, η Ίντερ κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη με 1-0 κόντρα στη Νάπολι και να βρεθεί στο -1 από την κορυφή! Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε η αστοχία των παικτών της Νάπολι, ο σπουδαίος Χαντάνοβιτς που κατέβασε… ρολά και ένα λάθος του Οσπίνα που υπέπεσε σε πέναλτι και μετέτρεψε σε γκολ ο Λουκάκου στο 73′, φάση όπου αποβλήθηκε και ο Ινσίνιε γιατί έβρισε τον διαιτητή. Παρόλα αυτά, η Νάπολι δεν… μάσησε από την αποβολή και από το προβάδισμα της Ίντερ, πίεσε φουλ, είχε δοκάρι και είδε τον Χαντάνοβιτς να βγάζει τα… πάντα για να κρατήσει μια τεράστια νίκη για τους νερατζούρι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ