Ως γνωστόν, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, οι αγώνες μέχρι της 3 Δεκεμβρίου είχαν διεξαχθεί μπροστά από άδειες κερκίδες από τότε που το ποδόσφαιρο επέστρεψε.  Η επιστροφή έγινε στις 3 Δεκεμβρίου, και θα εφαρμοστεί για το ποδόσφαιρο, αλλά και για Ράγκμπι, Ιππόδρομο. Η απόφαση είχε ισχύ για γήπεδα σε περιοχές που δεν έχουν χαρακτηριστεί κόκκινες, […]

Ως γνωστόν, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, οι αγώνες μέχρι της 3 Δεκεμβρίου είχαν διεξαχθεί μπροστά από άδειες κερκίδες από τότε που το ποδόσφαιρο επέστρεψε. 

Η επιστροφή έγινε στις 3 Δεκεμβρίου, και θα εφαρμοστεί για το ποδόσφαιρο, αλλά και για Ράγκμπι, Ιππόδρομο.

Η απόφαση είχε ισχύ για γήπεδα σε περιοχές που δεν έχουν χαρακτηριστεί κόκκινες, και το μέγιστο θα είναι οι 4,000 θεατές σε ανοιχτά γήπεδα, και 2.000 για τα κλειστά γήπεδα.

Αλλά οι φίλαθλοι των ομάδων στο Λονδίνο θα ξαναπάνε στις παμπ να βλέπουν τις ομάδες τους. Μπροστά σε άδειες κερκίδες θα υποδεχτεί την Σαουθάμπτον η Άρσεναλ, το βράδυ της Τετάρτης, στο πλαίσιο στην εμβόλιμη αγωνιστική της Premier League…

Κι αυτό γιατί, από σήμερα, το Λονδίνο μπήκε στην κατηγορία υψηλής επικινδυνότητας των περιορισμών κατά του κορωνοϊού, μετά από την απότομη αύξηση των κρουσμάτων τα τελευταία 24ωρα. Ήτοι, σε επίπεδο 3!

Τα «σπιρούνια» ήταν ανάμεσα στις 10 ομάδες της «μεγάλης» κατηγορίας που τους είχε επιτραπεί στις αρχές του μήνα να φιλοξενούν 2.000 κόσμο στα εντός έδρας ματς τους. Κάτι που ειχε γίνει λόγω του ότι η βρετανική πρωτεύουσα παρουσίασε σημαντική πτώση στα κρούσματα Covid-19 και ταξινομήθηκε στην κατηγορία 2, μετά το εθνικό lockdown που επιβλήθηκε για ένα μήνα. Μάλιστα, η ίδια απαγόρευση θα ισχύσει και στα άλλα δύο παιχνίδια της Τετάρτης στο Λονδίνο, τα Φούλαμ-Μπράιτον και Γουέστ Χαμ-Κρίσταλ Πάλας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι