Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός Τιάγκο Σίλβα που βρίσκεται στην Τσέλσι έχει να αντιμετωπίσει πρόβλημα από το εντελώς πουθενά, αφού αναμένει τιμωρία από την FA, μετά από την λήξη του αγώνα της Chelsea με την Fulham. Η Τσέλσι νίκησε με… ζόρια τη Φούλαμ 1-0 εκτός έδρας και ο Φρανκ Λάμπαρντ πήρε ανάσα! Οι Μπλε δεν έπεισαν απέναντι στους Κότατζερς που […]

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός Τιάγκο Σίλβα που βρίσκεται στην Τσέλσι έχει να αντιμετωπίσει πρόβλημα από το εντελώς πουθενά, αφού αναμένει τιμωρία από την FA, μετά από την λήξη του αγώνα της Chelsea με την Fulham.

Η Τσέλσι νίκησε με… ζόρια τη Φούλαμ 1-0 εκτός έδρας και ο Φρανκ Λάμπαρντ πήρε ανάσα! Οι Μπλε δεν έπεισαν απέναντι στους Κότατζερς που έπαιζαν από το 44’ με δέκα παίκτες, ωστόσο ο Μάουντ έδωσε τη λύση και τους έστειλε στο -3 από την 3η θέση (με δυο ματς περισσότερα από τη Σίτι). 

Ο Βραζιλιάνος μετά την λήξη του αγώνα, πέταξε την φανέλα του σε έναν εργάτη του «Craven Cottage», για να του δώσει την φανέλα ως ενθύμιο. Ωστόσο αυτή του η κίνηση βρίσκεται αντίθετη με τους νέους κανονισμούς της FA για τον κορωνοϊό, η οποία απαγορεύει στους παίκτες να ανταλλάζουν φανέλες μετά τον αγώνα. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το μέγεθος της τιμωρίας, με την Chelsea να βρίσκεται σε «αναμμένα κάρβουνα».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα