Κάτι δεν πάει καλά αγωνιστικά στην Μαρσέιγ και σίγουρα οι φίλοι της είναι λογικό να είναι στεναχωρημένοι, αλλά από αυτό το σημείο, να πάνε οπαδοί της στο προπονητικό της κέντρο και τελικά να τραυματιστεί ο ποδοσφαιριστής της Άλβαρο Γκονζάλεθ είναι περα κάθε λογικής. Απλά μας ξεπερνάει. Αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας η αναμέτρηση με την Ρεν. […]

Κάτι δεν πάει καλά αγωνιστικά στην Μαρσέιγ και σίγουρα οι φίλοι της είναι λογικό να είναι στεναχωρημένοι, αλλά από αυτό το σημείο, να πάνε οπαδοί της στο προπονητικό της κέντρο και τελικά να τραυματιστεί ο ποδοσφαιριστής της Άλβαρο Γκονζάλεθ είναι περα κάθε λογικής. Απλά μας ξεπερνάει.

Αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας η αναμέτρηση με την Ρεν.

Κάτι παραπάνω από έκρυθμη είναι η κατάσταση στην Μαρσέιγ που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά την εισβολή οπαδών στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου και τα σοβαρά επεισόδια που ακολούθησαν. Όπως μεταδίδουν τα γαλλικά Μ.Μ.Ε. οι παίκτες της ομάδας βρίσκονταν εντός του προπονητικού κέντρου, όταν έγινε η εισβολή ενώ ένας εξ’ αυτών (Άλβαρο Γκονζάλεθ) τραυματίστηκε ελαφρά στην πλάτη από πυρσό. 

Η αστυνομία προχώρησε σε 25 συλλήψεις, ενώ όπως έγινε γνωστό η αναμέτρηση με την Ρεν αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας, αφού το κλίμα είναι τεταμένο σε ολόκληρη την πόλη, αφού οι οπαδοί της Μαρσέιγ είναι εξοργισμένοι από την απογοητευτική πορεία του συλλόγου φέτος, στρέφοντας τα βέλη κατά διοίκησης και παικτών.

Περίπου 400 οργισμένοι οπαδοί της Μαρσέιγ βρίσκονται έξω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας, απειλούν να εισβάλλουν όμως απέναντί τους βρίσκεται η αστυνομία. Σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στις δυο πλευρές και η Μασσαλία στο… κόκκινο! Οπαδοί έχουν αναρτήσει υβριστικά πανό κατά της διοίκησης και των παικτών και δεν κάνουν πίσω… Αναβλήθηκε το  βραδινό εντός έδρας παιχνίδι στο Βελοντρόμ απέναντι στην Ρεν αφού κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα μπορούσε να συμβεί… Η κόντρα οπαδών – διοίκησης έχει φτάσει σε οριακό σημείο, ενώ οι φίλοι της ομάδας τα έχουν και με τους παίκτες, αφού οι τρεις διαδοχικές ήττες την άφησαν εκτός διεκδίκησης τίτλου. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μαρσέιγ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι