Έσπασε το ρεκόρ των μεταγραφών στο γυναικείο ποδόσφαιρο η όμορφη Δανέζα  επιθετικός Πέρνιλ! Η 27χρονη επιθετικός από τη Δανία, Πέρνιλ Χάντερ, αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του γυναικείου ποδοσφαίρου, με την Τσέλσι να την αποκτά. Η πρώην, πλέον, άσος της γερμανικής Βόλφσμπουργκ θα δείχνει τις ποδοσφαιρικές της ικανότητες στο Λονδίνο με τη φανέλα της […]

Έσπασε το ρεκόρ των μεταγραφών στο γυναικείο ποδόσφαιρο η όμορφη Δανέζα  επιθετικός Πέρνιλ!

Η 27χρονη επιθετικός από τη Δανία, Πέρνιλ Χάντερ, αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του γυναικείου ποδοσφαίρου, με την Τσέλσι να την αποκτά.

Η πρώην, πλέον, άσος της γερμανικής Βόλφσμπουργκ θα δείχνει τις ποδοσφαιρικές της ικανότητες στο Λονδίνο με τη φανέλα της Τσέλσι για τα επόμενα τρία χρόνια, γράφοντας ιστορία.

Η Πέρνιλ Χάρντερ έγινε η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του γυναικείου ποδοσφαίρου, μιας και οι «μπλε» έδωσαν στους «λύκους» το μεγαλύτερο ποσό που υπήρξε ποτέ στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

Η Τσέλσι πλήρωσε στη Βόλφσμπουργκ 350.000 ευρώ για να δει τη Δανέζα επιθετικό να αγωνίζεται στην Αγγλία. Η 27χρονη φορ ήταν η κορυφαία σκόρερ του φετινού Champions League, φτάνοντας μέχρι τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Χάρντερ φόρεσε τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ  για τρία χρόνια και σημείωσε 105 γκολ σε 144 αγώνες με τη γερμανική ομάδα και την οδήγησε σε τρία διαδοχικά πρωταθλήματα. 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=ZQbC0Ew-OjE&feature=emb_logo

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ