Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς σε συνέντευξή του, τόνισε πως τα τρόπαια που έχει κατακτήσει η Τσέλσι δικαιολογούν τον μεγάλο αριθμό προπονητών που έχουν περάσει. Ο ισχυρός άνδρας της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς παραχώρησε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Forbes. Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος αναφέρθηκε με κολακευτικό τρόπο στο ότι έχουν περάσει πολλοί προπονητές από την Αγγλική ομάδα. Δικαιολογώντας […]

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς σε συνέντευξή του, τόνισε πως τα τρόπαια που έχει κατακτήσει η Τσέλσι δικαιολογούν τον μεγάλο αριθμό προπονητών που έχουν περάσει.

Ο ισχυρός άνδρας της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς παραχώρησε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Forbes. Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος αναφέρθηκε με κολακευτικό τρόπο στο ότι έχουν περάσει πολλοί προπονητές από την Αγγλική ομάδα.

Δικαιολογώντας ουσιαστικά το γεγονός αυτό, με τα δεκάδες τρόπαια που έχουν κατακτήσει οι «μπλε».

Συγκεκριμένα, από το 2003 που η Τσέλσι έγινε ομάδα ιδιοκτησίας του Αμπράμοβιτς, έχουν περάσει 14 προπονητές!

Τελευταίος αυτής της μακράς λίστας είναι ο Τόμας Τούχελ, ο Γερμανός προπονητής που αναμόρφωσε την ομάδα. Ο οποίος φυσικά, διαδέχτηκε τον Φρανκ Λάμπαρντ, τον περασμένο Γενάρη.

Βέβαια, πέραν των πολλών προπονητών που έκατσαν στον πάγκο, η Τσέλσι κατέκτησε και πολλά τρόπαια όλα αυτά τα χρόνια.

Συγκεκριμένα, έχει κατακτήσει 16 μεγάλα τρόπαια. Το Champions League, το Europa League (δις) και πέντε πρωταθλήματα Αγγλίας.

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς σχετικά με αυτό δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τα τρόπαια νομίζω μιλούν από μόνα τους, δείχνοντας τι καταφέραμε να επιτύχουμε. Στόχος μου είναι να συνεχίζουμε να κερδίζουμε τρόπαια και να χτίζουμε για το μέλλον».

Αμπράμοβιτς: Παίνεψε αρκετά το… σπίτι του!

Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος χαρακτήρισε τον εαυτό του «τυχερό», όπως θα δείτε: «Η Τσέλσι έχει μια πολύ πλούσια ιστορία. Αισθάνομαι εξαιρετικά τυχερός που έπαιξα ρόλο σε αυτό.

Ο σύλλογος ήταν εδώ πριν από εμένα, θα είναι εδώ και μετά από εμένα. Δουλειά μου είναι να διασφαλίσω πως είμαστε τόσο επιτυχημένοι όσο μπορούμε σήμερα, όπως κι να χτίσουμε για το μέλλον».

Συνέχισε λέγοντας: «Είμαστε αρκετά ρεαλιστές στις επιλογές μας. Είμαστε άνετοι να κάνουμε τις σωστές αλλαγές την κατάλληλη στιγμή, για να διασφαλίσουμε πως μπορούμε να επιτύχουμε τις μακροπρόθεσμες φιλοδοξίες μας. Εκείνοι που συμμετέχουν, αντιλαμβάνονται τους στόχους στο γήπεδο».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ