Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής στην εξαετία του στην Μίλαν πήρε το σκουντέτο και παστέλωσε 51 γκολ σε 117 παιχνίδια του. Έχει καλό όνομα όνομα ακόμα αγού δεν τον πήραν και τα χρόνια, και θα συνεχίσει το ποδοσφαιρικό του οδοιπορικό στην Αμερική και το MLS. Δεν λες πως τον έχουν πάρει και το χρόνια. Στα 31 του, […]

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής στην εξαετία του στην Μίλαν πήρε το σκουντέτο και παστέλωσε 51 γκολ σε 117 παιχνίδια του. Έχει καλό όνομα όνομα ακόμα αγού δεν τον πήραν και τα χρόνια, και θα συνεχίσει το ποδοσφαιρικό του οδοιπορικό στην Αμερική και το MLS.

Δεν λες πως τον έχουν πάρει και το χρόνια. Στα 31 του, ο Αλεσάντρο Πάτο, το άλλωτε «χρυσό παιδί» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, μετά την καριέρα και τους αριθμούς που έγραψε στη Μίλαν (117 συμμετοχές, 51 γκολ), δεν έχει καταφέρει να ορθοποδήσει ποδοσφαιρικά.

Έτσι, μετά από μια… περιπλάνηση σε Ευρώπη, Ασία και… λίγο Βραζιλία, ο Πάτο πήρε την απόφαση να ζήσει το… Αμερικάνικο όνειρο.

Alexandre Pato AC Milan | Futebol, Futebol italiano, Esportes

Συγκεκριμένα, ο διεθνής Βραζιλιάνος επιθετικός θα αγωνίζεται για τον επόμενο χρόνο, με τη φανέλα της Ορλάντο Σίτι, καθώς φαίνεται πως απομένουν τα τυπικά, για να αγωνιστεί στο MLS.

Ο Πάτο μέχρι πρότινος βρισκόταν στην πατρίδα του, για λογαριασμό της Σάο Πάολο, όπου κατέγραψε 20 συμμετοχές και 5 γκολ.

Ήθελε σαν τρελός την Μίλαν, αλλά η πόρτα ήταν κλειστεί!

Ο 31χρονος, πλέον, Βραζιλιάνος επιθετικός, έχει μείνει δίχως δουλειά από το καλοκαίρι όταν και αποδεσμεύθηκε από την Σάο Πάουλο.

«Έχω τρομερές αναμνήσεις από το Σαν Σίρο. Μιλάμε για 150 παιχνίδια, 63 γκολ, ένα πρωτάθλημα και ένα Super Cup της χώρας. Θα ήταν μεγάλο όνειρο να επιστρέψω στη Μίλαν γιατί εκεί είναι η καρδιά μου. Δεν θέλω όμως να το κάνω ως … αναπληρωματικός. Θέλω να παίξω και να δείξω στον προπονητή μου τι αξίζω. Πιστεύω με τον Ζλάταν μπορούμε να κάνουμε τρομερό δίδυμο» είπε ο Πάτο στην Gazzetta dello Sport.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик