Πραγματικά, είναι από τις φάσεις οι οποίες απλά… δεν χάνονται, και έγινε στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας. Στο ποδόσφαιρο σίγουρα, όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται! Και το είδαμε ακόμη μια φορά στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας, με πρωταγωνιστή τον Αντρέα Κομπάνιο. Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση των play offs της Β’ κατηγορίας Ρουμανίας, η Κραϊόβα 1948 αντιμετώπιζε την Μιοβένι. […]

Πραγματικά, είναι από τις φάσεις οι οποίες απλά… δεν χάνονται, και έγινε στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας.

Στο ποδόσφαιρο σίγουρα, όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται! Και το είδαμε ακόμη μια φορά στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας, με πρωταγωνιστή τον Αντρέα Κομπάνιο.

Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση των play offs της Β’ κατηγορίας Ρουμανίας, η Κραϊόβα 1948 αντιμετώπιζε την Μιοβένι. Στο 11ο λεπτό του ματς, ο Ιταλός ποδοσφαιριστής μπορούσε να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του, απλά… σπρώχνοντας με άνεση την μπάλα στα δίχτυα.

Μετά από κόρνερ, ο Κομπάνιο βρέθηκε φάτσα με την εστία. Κι όμως το έχασε! Πολλοί ήδη θα σηκώθηκαν να πανηγυρίσουν, αλλά… αμ δε!

Η μπάλα πήγε ψηλά άουτ και ο παίκτης πήρε… αγκαλιά το δοκάρι! Εν τέλει, το ματς ολοκληρώθηκε στο 0-0, με τον Κομπάνιο να το φυσάει και να μην κρυώνει!

Δείτε τη φάση με τον Κομπάνιο:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ