Σύμφωνα με γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο, η Παρί Σεν Ζερμέν θα κρατήσει κι για άλλα χρόνια τον Νεϊμάρ, έχοντας βάλει και έναν ειδικό όρο στο συμβόλαιό του. Στο τέλος της φετινής σεζόν, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ Νεϊμάρ, θα κλείσει τέσσερα χρόνια παρουσίας στη Γαλλική ομάδα. Όσα θα βρίσκεται στην Παρί Σεν Ζερμέν, τόσα βρισκόταν και την […]

Σύμφωνα με γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο, η Παρί Σεν Ζερμέν θα κρατήσει κι για άλλα χρόνια τον Νεϊμάρ, έχοντας βάλει και έναν ειδικό όρο στο συμβόλαιό του.

Στο τέλος της φετινής σεζόν, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ Νεϊμάρ, θα κλείσει τέσσερα χρόνια παρουσίας στη Γαλλική ομάδα.

Όσα θα βρίσκεται στην Παρί Σεν Ζερμέν, τόσα βρισκόταν και την Μπαρτσελόνα. Όμως, όπως όλα δείχνουν, η συνεργασία του Νεϊμάρ θα συνεχιστεί και για άλλα χρόνια.

Η σχέση των δύο πλευρών (Παρί-Νεϊμάρ) πέρασε από πολλά, από αρκετές δυσκολίες. Όμως, τώρα όλα μοιάζουν αλλιώς, αν και στην αρχή ήθελε να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί δύσκολα θα μπορούσαν να σηκώσουν το συμβόλαιό του. Ενώ υπάρχει και ένα σενάριο, να γίνει συμπαίκτης με τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, εάν εκείνος μετακομίσει στο Παρίσι.

Η διοίκηση της Παρί τον κυνηγάει καιρό, έχοντας σε πρώτο πλάνο την παραμονή του Βραζιλιάνου.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, έχει δρομολογηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών. Το μόνο που μένει είναι οι υπογραφές.

Με τον Ιταλό ρεπόρτερ να αναφέρει τα εξής: «Ο Νεϊμάρ είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν, έως το καλοκαίρι του 2026, σύντομα θα διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, ενώ ένα τεράστιο μπόνους θα συμπεριληφθεί στη συμφωνία, εάν η Παρί κατακτήσει το Champions League, τα επόμενα χρόνια».

Όπως γίνεται αντιληπτό, μιλάμε για ένα σούπερ μπόνους, σε ενδεχόμενη κατάκτηση του Champions League από την Παρί. Φυσικά, δείχνει και την επιθυμία των Γάλλων να κρατήσουν τον παίκτη. Όπως επίσης και τη θέληση για να δώσουν κίνητρο στον Βραζιλιάνο σταρ.

Δείτε την ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νειμαρ

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ