Ο Κολομβιανός αμυντικός της Τότεναμ, Ντάβιντσον Σάντσες, δεν έχει αποδείξει πως αξίζει να βρίσκεται στην ομάδα, με τους οπαδούς να ζητούν την απομάκρυνσή του. Οι ήττες, οι αποκλεισμοί και οι προβληματικές εμφανίσεις φέρνουν μουρμούρα και γκρίνια. Την προκειμένη στιγμή, η Τότεναμ δέχεται αρκετή κριτική. Με έναν εκ των αρνητικών πρωταγωνιστών, να είναι ο Κολομβιανός αμυντικός, […]

Ο Κολομβιανός αμυντικός της Τότεναμ, Ντάβιντσον Σάντσες, δεν έχει αποδείξει πως αξίζει να βρίσκεται στην ομάδα, με τους οπαδούς να ζητούν την απομάκρυνσή του.

Οι ήττες, οι αποκλεισμοί και οι προβληματικές εμφανίσεις φέρνουν μουρμούρα και γκρίνια. Την προκειμένη στιγμή, η Τότεναμ δέχεται αρκετή κριτική. Με έναν εκ των αρνητικών πρωταγωνιστών, να είναι ο Κολομβιανός αμυντικός, Ντάβιντσον Σάντσες.

Οι οπαδοί της ομάδας του Λονδίνου είναι απέναντι στον Κολομβιανό παίκτη και το δείχνουν πολλές φορές!

Ειδικά μετά από τον οδυνηρό αποκλεισμό, με αντίπαλο τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ για το Europa League, έχει ακούσει αρκετά ο Σάντσες.

Μάλιστα, ένας φίλος της Τότεναμ έγραψε στο twitter ένα αρκετά… σκληρό μήνυμα για εκείνον. Και αρκετά… χλευαστικό!

Έγραψε συγκεκριμένα: «Ο Ντάβιντσον Σάντσες δεν κάνει ούτε για την ομάδα κάτω των 6 ετών, σε ικετεύω να παίξεις οπουδήποτε αλλού. Τότεναμ, σε παρακαλώ πούλησε τον παίκτη για ένα κουτί Ντορίτος, εκτός γηπέδου».

Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να πει πως οι οπαδοί είναι υπερβολικοί. Καταλαβαίνουν και αφουγκράζονται τα ζητήματα της ομάδας, αλλά και μη.

Μάλιστα, στην αναμέτρηση Κυπέλλου, μεταξύ Τότεναμ και Κρόουλι έκαναν κάτι τρομερό. Αγόρασαν 10.000 εικονικά εισιτήρια, για ένα γήπεδο που χωράει μόλις 185 άτομα. Και τα έσοδα θα έδωσαν στην ομάδα της χαμηλής κατηγορίας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ