Ο διεθνής Κροάτης Λούκα Μόντριτς συνεχίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης και την επόμενη σεζόν. Οι Μαδριλένοι το πρωί της Τρίτης προχώρησαν σε ανακοινώσεις κάνοντας γνωστή τη συνέχιση της συνεργασίας τους με τον 35χρονο αστέρα. Ο Μόντριτς ανανέωσε το συμβόλαιο του με αυτό πλέον να έχει ισχύ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Η τρέχουσα σύμβαση ολοκληρωνόταν σε λίγες […]

Ο διεθνής Κροάτης Λούκα Μόντριτς συνεχίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης και την επόμενη σεζόν. Οι Μαδριλένοι το πρωί της Τρίτης προχώρησαν σε ανακοινώσεις κάνοντας γνωστή τη συνέχιση της συνεργασίας τους με τον 35χρονο αστέρα. Ο Μόντριτς ανανέωσε το συμβόλαιο του με αυτό πλέον να έχει ισχύ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Η τρέχουσα σύμβαση ολοκληρωνόταν σε λίγες ημέρες ωστόσο η διοίκηση ήξερε εδώ και καιρό ποιο θα ήταν το καλό για την ομάδα. Ο Λούκα Μόντριτς είναι καταλυτικός για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Φέτος για άλλη μια χρονιά πρωταγωνίστησε στη μεσαία γραμμή της «Βασίλισσας συμβάλλοντας τα μέγιστα με την απόδοσή του. Έτσι ήρθε και η επιβράβευση από πλευράς Πέρεθ με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου να προτείνει νέο συμβόλαιο στον Κροάτη.

Απολαύστε μερικές από τις μαγικές στιγμές του στην σεζόν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ