Ο Σαμουέλ Ουμτιτί είναι πρόθυμος να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα αυτό το καλοκαίρι. Mόνο αν μπορεί να ενταχθεί σε έναν άλλο σημαντικό ευρωπαϊκό σύλλογο. Ο αμυντικός της Μπάρτσα θέλει να διεκδικήσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Aλλά σε άλλη ομάδα. Σύμφωνα με ισπανικές πληροφορίες, η καταλανική ομάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό… Ο Γάλλος διεθνής είπε […]

Ο Σαμουέλ Ουμτιτί είναι πρόθυμος να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα αυτό το καλοκαίρι. Mόνο αν μπορεί να ενταχθεί σε έναν άλλο σημαντικό ευρωπαϊκό σύλλογο. Ο αμυντικός της Μπάρτσα θέλει να διεκδικήσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Aλλά σε άλλη ομάδα. Σύμφωνα με ισπανικές πληροφορίες, η καταλανική ομάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό…

Ο Γάλλος διεθνής είπε ότι είναι ελεύθερος να μετακομίσει από την Καταλονία πριν ξεκινήσει επίσημα η σεζόν. Με την ίδια την ομάδα να έχει σκοπό να μειώσει κατά πολύ τους μισθούς των παικτών της. Κατά συνέπεια και του Ουμτιτί. Φυσικά, σε περίπτωση που τον πουλήσει, θα βγει διπλά κερδισμένη. Διότι θα καρπωθεί μερικά ζεστά εκατομμύρια ευρώ και θα ξεφορτωθεί το βαρύ συμβόλαιό του. Ο Γάλλος στόπερ εισπράττει 12 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Ο παίκτης θα ήθελε να παίξει σε μια ομάδα της Ευρώπης που θα διεκδικεί τρόπαια. Μέχρι στιγμής, η πρώην του ομάδα, Λυών, δεν έχει κάνει κάποια κίνηση για κείνον. Ούτε η Ζενίτ η οποία είχε προκύψει ως ενδιαφερόμενη ένα φεγγάρι, με τον Ουμτίτι να αξιολογεί ακόμα τις μελλοντικές του επιλογές.

Σύμφωνα με αναφορές του Diario Sport, ο Ουμτιτί είναι πρόθυμος να φύγει είτε ως δανεικός είτε μόνιμα, αλλά μόνο για να ενταχθεί σε μια ομάδα που διεκδικεί έναν εγχώριο τίτλο ή αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εάν ο Γάλλος φύγει δανεικός, η Μπαρτσελόνα θα κληθεί να καλύψει ένα ποσοστό των μισθών του, με δύο χρόνια να απομένουν από το συμβόλαιό του.

Ωστόσο, είναι πιθανό οι Καταλανοί να αποδεχτούν μια πρόταση για μόνιμη αναχώρηση του παίκτη, για τους λόγους που είπαμε προηγουμένως.

https://www.youtube.com/watch?v=tSQRG5R21nU

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ