Ένα ασύλληπτο ρεκόρ κατέχει ο παίκτης της Μπαρτσελόνα, Ουσμάν Ντεμπελέ, με τον ίδιο να σκοράρει με απόλυτη ισορροπία, και με τα δύο πόδια! Το βράδυ της περασμένης Κυριακής (21/3), η Μπαρτσελόνα «φιλοδώρησε» με… εξάρα, τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν οι Λιονέλ Μέσι, Σερζίνιο Ντεστ, οι οποίοι σκόραραν δις για την Μπάρτσα. Όμως, ένας άλλος […]

Ένα ασύλληπτο ρεκόρ κατέχει ο παίκτης της Μπαρτσελόνα, Ουσμάν Ντεμπελέ, με τον ίδιο να σκοράρει με απόλυτη ισορροπία, και με τα δύο πόδια!

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής (21/3), η Μπαρτσελόνα «φιλοδώρησε» με… εξάρα, τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν οι Λιονέλ Μέσι, Σερζίνιο Ντεστ, οι οποίοι σκόραραν δις για την Μπάρτσα. Όμως, ένας άλλος τράβηξε το ενδιαφέρον της… «Marca».

Αυτός, δεν είναι άλλος από τον Ουσμάν Ντεμπελέ, με τον Γάλλο φορ να σκοράρει κι εκείνος δύο φορές. Όμως, να μετράει το ένα τέρμα, καθώς λόγω του VAR, το άλλο (πρώτο) ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Με αφορμή τις δύο φάσεις όμως, η Ισπανική αθλητική εφημερίδα προέβη σε μια ανακάλυψη. Η οποία αφορά τον τρόπο που σκοράρει ο 23χρονος Ντεμπελέ.

Ο ίδιος αγωνίζεται στους «μπλαουγκράνα» 4 σεζόν, έχοντας φτάσει τα 28 γκολ στη La Liga, σε 109 συμμετοχές.

Το σπάνιο στοιχείο είναι πως τα 14 γκολ τα έχει πετύχει με το δεξί πόδι, και τα άλλα 14 με το αριστερό πόδι! Μιλάμε για μια απόλυτη ισορροπία!

Άλλωστε, στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αποτελεί τρομερή και σπάνια ικανότητα για παίκτη, να σκοράρει εξίσου και με τα δύο πόδια!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик