Η Εθνική Γερμανίας, με αφορμή το «κάζο» επί της Βόρειας Μακεδονίας και το «διπλό», έχει παρουσιάσει αρκετές φορές προβληματικό πρόσωπο! Μεγάλη έκπληξη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, καθώς η Βόρεια Μακεδονία «απέδρασε» με τη νίκη επί της Γερμανίας, σε εκτός έδρας ματς. Περίπου 20 χρόνια είχαν να ηττηθούν τα «πάντσερ» σε ματς προκριματικών […]

Η Εθνική Γερμανίας, με αφορμή το «κάζο» επί της Βόρειας Μακεδονίας και το «διπλό», έχει παρουσιάσει αρκετές φορές προβληματικό πρόσωπο!

Μεγάλη έκπληξη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, καθώς η Βόρεια Μακεδονία «απέδρασε» με τη νίκη επί της Γερμανίας, σε εκτός έδρας ματς. Περίπου 20 χρόνια είχαν να ηττηθούν τα «πάντσερ» σε ματς προκριματικών για Μουντιάλ. Βέβαια, γενικότερα τα τελευταία χρόνια η ομάδα προβληματίζει αρκετά.

Ήταν αναμενόμενο κάποτε να ηττηθεί η Γερμανία, όμως κανείς δεν περίμενε με αντίπαλο μια τέτοια ομάδα και ειδικά εντός έδρας!

Οι ήττες που έχουν… σοκάρει τη Γερμανία!

Στο Μουντιάλ του 2018 και με την είδηση πως ο Λεβ θα αποχωρήσει απ’ τον πάγκο, η Εθνική νιώθει αρκετά καταπονημένη και πιεσμένη. Μια νέα εποχή θα ερχόταν…

Μπορεί το 2014, η Γερμανία να… ήπιε νερό, καθώς κατέκτησε το Παγκόσμιο, όμως η τραγική παρουσία έφερε τον αποκλεισμό 4 χρόνια αργότερα. Από το πρώτο κιόλας ματς, η αρχή δεν ήταν καλή (ήττα με 1-0 από το Μεξικό).

Η προσπάθεια έγινε με ανατροπή επί της Σουηδίας (2-1), όμως η ήττα σοκ επί της αδιάφορης Νοτίου Κορέας, έφερε τα πάνω κάτω. Με τους Γερμανούς να πηγαίνουν στην πατρίδα τους, αρκετά νωρίς.

Στο Nations League πολλοί περίμεναν ένα comeback των Γερμανών, όμως ατύχησαν. Αντιθέτως, ήρθε περαιτέρω προβληματισμός, καθώς τα «πάντσερ» συγκέντρωσαν μόλις 2 βαθμούς απέναντι σε Γαλλία-Ολλανδία, τερματίζοντας τελευταίου. Με αυτόν τον τρόπο υποβιβάστηκαν στη League B, κάτι που τελικά δεν έγινε, λόγω της αναδιάρθρωσης στο θεσμό.

Ένα ματς που δε θα ξεχάσουν εύκολα οι Γερμανοί ήταν η… τριάρα απέναντι στην Ολλανδία τον Οκτώβρη του 2018, με τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας, έπειτα από 11 χρόνια να λαμβάνει χώρα!

Στα προκριματικά του Euro 2020 η Γερμανία είχε την ευκαιρία να κάνει καλές εμφανίσεις. Η πρεμιέρα με νίκη 3-2 επί της Ολλανδίας, σε εκτός έδρας ματς ήταν ένα καλό σημάδι. Βέβαια, επανήλθαν στον προβληματισμό, μετά την εντός έδρας ήττα με 4-2 από τους «οράνιε». Η μοναδική γκέλα ήταν αυτή, όμως δεν μπορούσαν να αποχωριστούν την ήττα.

Όμως, στην ιστορία της Γερμανίας υπάρχει μια μελανή σελίδα. Η ήττα σοκ με… εξάρα! Στο δεύτερο Nations League τα πράγματα πήγαν καλύτερα, όμως δεν έλλειψε η ψυχρολουσία!

Η Γερμανία αντιμετώπιζε την Ισπανία, σε εκτός έδρας ματς, με μόνο στόχο να μη χάσει. Το αποτέλεσμα ήταν να δεχτεί το πιο βαρύ σκορ της σύγχρονης ιστορίας της, καθώς οι Ισπανοί επικράτησαν με 6-0.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ