Μια καριέρα γεμάτη διακρίσεις και παράσημα για τον Κριστιάνο Ρονάντο που συνεχίζει με την ίδια όρεξη. Το κακό είναι ότι έχει αναπτυχθεί μια σχέση εξάρτησης της “βέκα σινιόρα“. Πως συμβαίνει αυτό; Πολύ απλά σχεδόν σε όλες τις γκέλες τις Γιουβέντους δεν έπαιζε ο Ρονάλντο.  Ένα θέμα που ο Αντρέα Πίρλο θα πρέπει αν το λύσει, […]

Μια καριέρα γεμάτη διακρίσεις και παράσημα για τον Κριστιάνο Ρονάντο που συνεχίζει με την ίδια όρεξη. Το κακό είναι ότι έχει αναπτυχθεί μια σχέση εξάρτησης της “βέκα σινιόρα“. Πως συμβαίνει αυτό; Πολύ απλά σχεδόν σε όλες τις γκέλες τις Γιουβέντους δεν έπαιζε ο Ρονάλντο. 

Ένα θέμα που ο Αντρέα Πίρλο θα πρέπει αν το λύσει, γιατί και ο Κριστίανο έχει οργανισμό κοινού θνητού.

Η Κάλιαρι είχε αξιόλογη παρουσία στο Τορίνο, αλλά παρόντος του Κριστιάνο Ρονάλντο οι Σαρδηνοί δεν κατάφεραν να φύγουν από την πρωτεύουσα του Πιεμόντε με θετικό αποτέλεσμα. Ο Πορτογάλος σταρ της πρωταθλήτριας Ιταλίας σκόραρε δις σε ένα τετράλεπτο στο πρώτο ημίχρονο και «τελείωσε» το παιχνίδι.

Στην επανάληψη η «βέκια σινιόρα» έκανε διαχείριση, καθώς την επόμενη εβδομάδα επαναρχίζουν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στο Champions League. Ο Μπάμπης Λυκογιάννης δεν ήταν στην αποστολή της Κάλιαρι, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

https://www.youtube.com/watch?v=YhKYoXmMb10

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ