Ο Νέλσον Ολιβέιρα ολοκλήρωσε το πέρασμα του από την ΑΕΚ και συνεχίζει στον ΠΑΟΚ. Μέτρησε τριψήφιο αριθμό αγώνων στο νησί, και σε έναν εξ αυτών, η καριέρα του στιγματίστηκε καθώς καταγράφηκε μια φάση που έμεινε για πάντα χαραγμένο στο μυαλό του. Που (κυριολεκτικά) τον σημάδεψε… Παίζοντας λοιπόν ως δανεικός στη Ρέντινγκ, ο Ολιβέιρα τέθηκε αντιμέτωπος […]

Ο Νέλσον Ολιβέιρα ολοκλήρωσε το πέρασμα του από την ΑΕΚ και συνεχίζει στον ΠΑΟΚ.

Μέτρησε τριψήφιο αριθμό αγώνων στο νησί, και σε έναν εξ αυτών, η καριέρα του στιγματίστηκε καθώς καταγράφηκε μια φάση που έμεινε για πάντα χαραγμένο στο μυαλό του. Που (κυριολεκτικά) τον σημάδεψε…

Παίζοντας λοιπόν ως δανεικός στη Ρέντινγκ, ο Ολιβέιρα τέθηκε αντιμέτωπος στις 2 Φεβρουαρίου 2019 με την Άστον Βίλα. Το μαρκάρισμά του το είχε αναλάβει ο Τάιρον Μινγκς. Και αφού είχε προηγηθεί μια μεταξύ τους αψιμαχία για ένα μαρκάρισμα στο οποίο ο Ολιβέιρα ζήτησε πέναλτι, ήρθε η φάση που θα τον στοιχειώνει για πάντα:

Ο Ολιβέιρα έφυγε στην αντεπίθεση, προσπέρασε τον Μινγκς κι εκείνος (αφού πρώτα τον γκρέμισε) πέρασε από πάνω του και πάτησε με τις τάπες του παπουτσιού στο πρόσωπό του!

Σε κλάσματα δευτερολέπτου το πρόσωπο του Ολιβέιρα γέμισε αίματα. Το ιατρικό επιτελείο έπεσε πάνω του. Η ζημιά όμως είχε γίνει. Και ήταν σοβαρή:

Μύτη σπασμένη σε τέσσερα (!) σημεία, σκισίματα στο μέτωπο και ένα σοκ απ’ αυτά που είναι δύσκολο να ξεχάσεις ποτέ.

Ευτυχώς ο Ολιβέιρα απέφυγε τα χειρότερα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε επέμβαση, ωστόσο δεν κινδύνεψε εντέλει με κάτι σοβαρότερο. Η συζήτηση λοιπόν μοιραία στράφηκε στο αν το χτύπημα του Μινγκς ήταν ηθελημένο.

«Δεν είμαι αρμόδιος να κρίνω αν το έκανε σκόπιμα. Το μόνο που μπορώ να πω 100% είναι ότι, κατά τη γνώμη μου, θα μπορούσε να το αποφύγει.

Οι παίκτες ξέρουν πώς πέφτει κάποιος μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε μονομαχίες και κινούνται προς διαφορετική κατεύθυνση. Είμαι πολύ τυχερός που απλά έσπασε η μύτη μου. Θα μπορούσα να έχω τυφλωθεί και να μην μπορώ να αγωνιστώ ξανά ή να έχω σπάσει περισσότερα κόκαλα στο πρόσωπο και το σαγόνι μου».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ