Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον τελικό του Champions League στο Wanda Metropolitano στη Μαδρίτη, όπου η Λίβερπουλ νίκησε την Τότεναμ με σκορ 2-0, κατακτώντας έτσι το 6ο της Champions League και πρώτο μετά το έπος της Πόλης το 2005. Ονειρικό ξεκίνημα για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Καθώς πριν καν συμπληρωθεί μισό λεπτό στην […]

Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον τελικό του Champions League στο Wanda Metropolitano στη Μαδρίτη, όπου η Λίβερπουλ νίκησε την Τότεναμ με σκορ 2-0, κατακτώντας έτσι το 6ο της Champions League και πρώτο μετά το έπος της Πόλης το 2005.

Ονειρικό ξεκίνημα για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Καθώς πριν καν συμπληρωθεί μισό λεπτό στην αναμέτρηση η Λίβερπουλ κέρδισε πέναλτι. Από χέρι του Σισοκό, σε μια φάση που έφερε πολλές αντιδράσεις. Τελικά, ο Σαλάχ ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Γιορίς κάνοντας το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος η Τότεναμ πίεσε για την ισοφάριση. Ειδικά μετά από ένα σημείο που αποφάσισε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να τα παίξει όλα για όλα.

Ωστόσο, εκεί που όλα έδειχναν πως το ματς θα έχει συγκλονιστικό φινάλε ο Οριγκί σε μια φάση διαρκείας με διαγώνιο σουτ βρήκε δίχτυα και έκανε το 2-0.

Κλειδώνοντας την υπόθεση νίκη για τους reds. Έτσι, με το σφύριγμα της λήξης, η Λίβερπουλ ήταν και με τη… βούλα πλέον πρωταθλήτρια Ευρώπης, με τους παίκτες της ομάδας να ξεσπούν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς και τον αρχηγό Χέντερσον να σηκώνει την κούπα με τα «μεγάλα αφτιά» στον ουρανό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ