Τα μέτρα που υπάρχουν για τον κορονοιό είναι η αιτία για την αναβολή. Η διαδικασία ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 24 Ιανουαρίου, αλλά αυτό τελικά δεν πρόκειται να συμβεί και τελικά η ημερομηνία είναι η 7 Μαρτίου. Η καταλανική κυβέρνηση  άναψε πράσινο φως για να διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες και τελικά ο νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα […]

Τα μέτρα που υπάρχουν για τον κορονοιό είναι η αιτία για την αναβολή. Η διαδικασία ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 24 Ιανουαρίου, αλλά αυτό τελικά δεν πρόκειται να συμβεί και τελικά η ημερομηνία είναι η 7 Μαρτίου.

Η καταλανική κυβέρνηση  άναψε πράσινο φως για να διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες και τελικά ο νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα θα βγει από τις εκλογές την 7η Μαρτίου. Ελπίζουμε να μην υπάρξει και νέα αναβολή γιατί οι καταστάσεις είναι οριακές στο κλαμπ της Βαρκελώνης.

Ένα βήμα πριν το μεγάλο κραχ και την πτώχευση!

Οι τρεις υποψήφιοι για την προεδρία, Ζοάν Λαπόρτα, Βίκτορ Φοντ και Τόνι Φρέισα, θα ενημερωθούν κι επίσημα σήμερα.

Ο Ζόζεπ Μαρία Μπαρτομέου αναγκάστηκε να παραιτηθεί, και τον ακολούθησε ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο. Στις 24 Ιανουαρίου  θα έχουμε εκλογές όπως ανακοίνωσαν οι Καταλανοί. 

Παρελθόν από τον προεδρικό θώκο της Μπαρτσελόνα αποτελεί ο Ζόζεπ Μαρία Μπαρτομέου. Υπέβαλλε την παραίτησή του από την προεδρία, όπως και τα μέλη του ΔΣ, μετά από την αρκετά μεγάλη πίεση που είχε ασκηθεί από τα μέλη του συλλόγου. Όπως ανακοίνωσαν οι Καταλανοί, στις 24 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η εκλογή νέου προέδρου, που ουσιαστικά θα παραλάβει τη σκυτάλη μετά τον Ζοσέπ Μπαρτομέου.

Οι υποψηφιότητες  είναι οι Βίκτορ Φοντ, ο Ζοάν Λαπόρτα και Τόνι Φρέισα

Το σίγουρο είναι ότι ο νέος πρόεδρος θα κληθεί να λύσει πολλά και σημαντικά προβλήματα, με το μεγαλύτερο της ανανέωσης του Λιονέλ Μέσι, αλλά και τις μεγάλες οικονομικές ζημιές.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ