Απίστευτο και όμως 100% Ολλανδικό. Μιλάμε για αγώνα του πρωταθλήματος Ολλανδίας Eredivisie ανάμεσα σε Έμμεν – Ντε Χάαγκ για την 12η αγωνιστική, και χωρίς κόσμο. Αλλά οι οπαδική τρέλα δεν έχει ούτε σύνορα, αλλά ούτε και όρια.  Πιο συγκεκριμένα όταν οι οπαδοί της γηπεδούχου για να ζεστάνουν την ατμόσφαιρα και εντός γηπέδου και να δηλώσουν […]

Απίστευτο και όμως 100% Ολλανδικό. Μιλάμε για αγώνα του πρωταθλήματος Ολλανδίας Eredivisie ανάμεσα σε Έμμεν – Ντε Χάαγκ για την 12η αγωνιστική, και χωρίς κόσμο. Αλλά οι οπαδική τρέλα δεν έχει ούτε σύνορα, αλλά ούτε και όρια. 

Πιο συγκεκριμένα όταν οι οπαδοί της γηπεδούχου για να ζεστάνουν την ατμόσφαιρα και εντός γηπέδου και να δηλώσουν το παρόν τους, άναψαν δεκάδες καπνογόνα και δημιούργησαν μια τρελή ατμόσφαιρα εκτός γηπέδου. Η απουσία των οπαδών από τους αγώνες των αγαπημένων τους ομάδων εξαιτίας των πρωτοκόλλων ασφαλείας για τον κορονοιό έχει φέρει στερητικό σύνδρομο.

Αλλά δεν υπολόγισαν τον αέρα. Το αποτέλεσμα ήταν ο καπνός να μεταφερθεί εντός γηπέδου και ο διαιτητής αναγκάστηκε να τον διακόψει για 17 λεπτά.

Εν καιρώ «λουκέτου» στα ολλανδικά αλλά και στα περισσότερα ευρωπαϊκά γήπεδα, οι φίλοι της Έμεν είναι γεγονός ότι δημιούργησαν μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εικόνες «ultras», όπως θα δείτε και στα βίντεο:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ