Οι νερατζούρι είχαν δώσει ένα καλό “χτύπημα” στη Γιούβε στο πρωτάθλημα, αλλά η πρωταθλήτρια μετά από εκείνη την ΄ήττα αφυπνίστηκε και πήρε για τα καλά μπρος. Στον πρώτο αγώνα ήταν προσωπική υπόθεση του Κριστιάνο που πήρε την κατάσταση στα “πόδια” του. Σήμερα η Ίντερ δεν τα κατάφερε να κάνει την μεγάλη ανατροπή και η Γιούβε […]

Οι νερατζούρι είχαν δώσει ένα καλό “χτύπημα” στη Γιούβε στο πρωτάθλημα, αλλά η πρωταθλήτρια μετά από εκείνη την ΄ήττα αφυπνίστηκε και πήρε για τα καλά μπρος. Στον πρώτο αγώνα ήταν προσωπική υπόθεση του Κριστιάνο που πήρε την κατάσταση στα “πόδια” του. Σήμερα η Ίντερ δεν τα κατάφερε να κάνει την μεγάλη ανατροπή και η Γιούβε πέρασε στον μεγάλο τελικό.

Γιουβέντους – Ίντερ 0 – 0

Οι Μπιανκονέρι προκρίθηκαν στον τελικό χάρη στη νίκη που πέτυχαν προ ημερών στο Μιλάνο με 1-2 και στη ρεβάνς απλώς διατήρησαν το μηδέν στην άμυνα παρά την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι Νερατζούρι για να σκοράρουν. Η πολυνίκης του θεσμού Γιουβέντους που έχει κατακτήσει 13 Κύπελλα Ιταλίας, φτάνει για 20ή φορά σε τελικό, όπου περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Αταλάντα – Νάπολι.

Αν μάλιστα εξασφαλίσει το εισιτήριο η Νάπολι, τότε θα πρόκειται για επανάληψη του περυσινού τελικού, όπου τότε είχαν επικρατήσει οι Παρτενοπέι του Τζενάρο Γκατούζο. Πάντως, η Γιουβέντους, έπειτα από μια περίοδο ντεφορμαρίσματος που την απομάκρυνε από την κορυφή της βαθμολογίας στη Serie A, πλέον επελαύνει με επτά σερί νίκες. Αντιθέτως, η Ιντερ έχασε την ευκαιρία να βρεθεί σε τελικό για άλλη μια σεζόν. Είναι ενδεικτικό πως τελευταία φορά διεκδίκησε και κατέκτησε το Κύπελλο το 2011!

Εικόνα

Ο Λουκάκου στο 26′ έφτασε κοντά στο γκολ για τους φιλοξενούμενους αλλά δεν βρήκε καλά την μπάλα και αστόχησε ενώ πέντε λεπτά αργότερα έφυγε λίγο άουτ το διαγώνιο σουτ του Λαουτάρο. Τελευταία καλή στιγμή για το πρώτο μέρος ήταν ένα σουτ του Κριστιάνο στο 43′ με τον Χαντάνοβιτς να κρατάει το μηδέν.

Στο δεύτερο ημίχρονο παρά το ότι η Ίντερ πίεσε για να φτάσει στο γκολ, οι φάσεις ήταν ακόμη λιγότερες. Μεγαλύτερη ίσως απ’ όλες για τη Γιουβέντους όταν στο 64′ ο Χαντάνοβιτς νίκησε τον Κριστιάνο σε τετ α τετ ενώ το ίδιο έκανε και σε νέο σουτ του Πορτογάλου έξι λεπτά μετά. Ένα σουτ του Χακίμι στο 81′ ήταν η τελευταία απειλή για την Ίντερ που είδε έναν από τους βασικούς στόχους της σεζόν να χάνεται και την «Κυρία» να περνά στον τελικό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ