Οι σταρ του Χόλιγουντ Ράιν Ρέινολντς και Ρομπ Μσελχέν έκαναν πράξη το όνειρο τους και εξαγόρασαν την Ρεξαμ, Το Wrexham Supporters Trust που ελέγχεται από τους φίλους της ομάδας ψήφισε υπέρ της πρότασης εξαγοράς. Και  η νέα εποχή για την τρίτη παλαιότερη ομάδα του κόσμου μόλις ξεκίνησε. Το αστέρι του Deadpool και ο Αμερικανός ηθοποιός […]

Οι σταρ του Χόλιγουντ Ράιν Ρέινολντς και Ρομπ Μσελχέν έκαναν πράξη το όνειρο τους και εξαγόρασαν την Ρεξαμ, Το Wrexham Supporters Trust που ελέγχεται από τους φίλους της ομάδας ψήφισε υπέρ της πρότασης εξαγοράς. Και  η νέα εποχή για την τρίτη παλαιότερη ομάδα του κόσμου μόλις ξεκίνησε.

Το αστέρι του Deadpool και ο Αμερικανός ηθοποιός Ρομπ Μσελχέν είναι έτοιμοι να «προωθήσουν το όραμά τους» στην ομάδα της Ρέξαμ αφού πλέον είναι και επίσημα ιδιοκτήτες. Οι νέοι ιδιοκτήτες αναμένεται να επενδύσουν άμεσα το ποσό των 2 εκατομμυρίων λιρών για την Ρέξαμ.

Σκοπεύουν να αυξήσουν το προσωπικό του συλλόγου για να επωφεληθούν από το “αυξημένο ενδιαφέρον” για την Ρέξαν “τόσο τοπικά όσο και διεθνώς”. Τόνισαν επίσης την επιθυμία τους να «κερδίσουν, να κερδίσουν, να κερδίσουν» και δεσμεύτηκαν να «κερδίζουν πάντα» τους αντιπάλους του Τσέστερ. Υποσχέθηκαν επίσης να «προστατεύσουν την κληρονομιά» του συλλόγου, να ενισχύσουν τις «αξίες, τις παραδόσεις και την κληρονομιά του» στην κοινότητα και να ανταμείψει τους θαυμαστές για την πιστή υποστήριξή τους.

Το ζευγάρι δεσμεύτηκε να παρέχει οικονομική υποστήριξη στον σύλλογο, να επενδύσει στο μέλλον του, να βοηθήσει με ανακαινίσεις και να κάνει τις διαδικασίες του πιο φιλικές προς το περιβάλλον. Έγραψαν: “Είμαστε δύο άνθρωποι που έχουν κάνει μια καριέρα που δεν παίρνουμε ποτέ τον εαυτό μας πολύ σοβαρά. Ωστόσο, συνειδητοποιούμε ότι η επιμέλεια αυτού του υπέροχου και ιστορικού συλλόγου είναι ένα απίστευτα σοβαρό θέμα και κάτι που δεν παίρνουμε ελαφρά. :: Εγγραφείτε στο podcast Backstage στα Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, Spreaker “Υπό οποιεσδήποτε άλλες περιστάσεις, θα βρισκόμασταν στο Ρέξαμ αυτή τη στιγμή, περιοδεύοντας στο Racecourse Ground, έχοντας μια πίντα με οπαδούς προσωπικά. “Αλλά το 2020 έχει άλλα σχέδια για όλους μας. “Ελπίζουμε να μας εμπιστευτείτε, γιατί θα δουλεύουμε καθημερινά, όσο θα μας έχετε, για να διασφαλίσουμε ότι ο κόσμος γνωρίζει ότι η Ρέξαμ είναι το όνομα.”

Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί παρουσίασαν το όραμά τους για την ουαλική ομάδα μετά την έγκριση από την γενική συνέλευση της ομάδας.. Η Ρέξαμ ήταν στα χέρια των φίλων της από το 2011, και για την εξαγορά της  δώθηκαν 2 εκατομμύρια λίρες ($ 3,6 εκατομμύρια AUD) για το κλαμπ. Σύμφωνα με δήλωση, το 97,5% των φίλων του Wrexham Supporters Trust (1.223 μέλη) ψήφισαν υπέρ της πρότασης εξαγοράς..

Ιδρύθηκε το 1864, και είναι η τρίτη παλαιότερη επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου στον κόσμο και τώρα αγωνίζεται στην Εθνική Λίγκα – την πέμπτη κατηγορία του  Αγγλικού Ποδοσφαίρου.

Η Ρέξαμ αποχώρησε από το Football League το 2008, έχοντας παίξει στο League One – την τρίτη κατηγορία του  αγγλικού ποδοσφαίρου – στην σεζόν 2004-05. Έφτασαν στα πλέι οφ της National League το 2018-19.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ