Η Τσέλσι είναι στα όρια νευρική κρίσης και ο Αμπράμοβιτς ψάχνεται…Ακους Φρανκ; Πολλες οι καμπάνες τελευταία για τον Φρανκ Λάμπαρντ αλλά δεν βλέπουμε κάτι διαφορετικό στον πλανήτη Τσέσλι. Οι γκρίνιες είναι πλέον πολλες και το μέλλον του Αρτέτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο. Η πρόσφατη ήττα από την Λέστερ στο King Power Stadium ήταν η […]

Η Τσέλσι είναι στα όρια νευρική κρίσης και ο Αμπράμοβιτς ψάχνεται…Ακους Φρανκ;

Πολλες οι καμπάνες τελευταία για τον Φρανκ Λάμπαρντ αλλά δεν βλέπουμε κάτι διαφορετικό στον πλανήτη Τσέσλι. Οι γκρίνιες είναι πλέον πολλες και το μέλλον του Αρτέτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο.

Η πρόσφατη ήττα από την Λέστερ στο King Power Stadium ήταν η πέμπτη των «Μπλε» στους οχτώ τελευταίους αγώνες για την Premier League. Μετά και από αυτό το ανεπιτυχές αποτέλεσμα, η Τσέλσι βρίσκεται στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Λάμπαρντ είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου

Το καλοκαίρι ο Λάμπαρντ ξόδεψε τόσα χρήματα για μεταγραφές και ειδικά από μεσοεπιθετικούς, αλλά ακόμα δεν μπορεί να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα για την κορυφή.

Σύμφωνα, πάντως, με την Telegraph, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς είναι ακόμη σε δίλημμα σχετικά με το θέμα του προπονητή. Αν και βλέπει κι ο ίδιος πως η ομάδα του παραπαίει αγωνιστικά και δεν αποδίδει σύμφωνα με το πανάκριβο ρόστερ της, η προσωπική σχέση που έχει με τον Λάμπαρντ τον κάνει διστακτικό στο να τον απομακρύνει.

Ο Αμπράμοβιτς διώχνει τον Λάμπαρντ από την Τσέλσι | ΣΠΟΡ | iefimerida.gr

Ο Φράνκ Λάμπαρντ που ακόμα δεν έχει δικαιώσει τον Αμπράμοβιτς και ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι κοιτάζει το μπλοκάκι του και βλέπει πρώτο στην λίστα το όνομα του Γερμανού. Αλλά και από την πλευρά του Τούχελ λέγεται σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild ότι θέλει να αναλάβει την Τσέλσι και να συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους συμπατριώτες του Τίμο Βέρνερ, Κάι Χάβερτς και Αντόνιο Ρούντιγκερ, αλλά και με τον Τιάγκο Σίλβα που είχε υπό τις οδηγίες του στην Παρί.

Τον ήθελαν και την εποχή που σταμάτησε ο μεγάλος Αρσέν Βενγκέρ, αλλά ενώ ήταν το πρώτο φαβορί ο Γερμανός να διαδεχτεί τον Αλσατό τεχνικό, τελικά δεν προχώρησε.

Υπάρχει και ιστορία…

Το 2017 είχε γίνει ανεπίσημη πρόταση της Τσέλσι προς τον Τούχελ, όταν εκείνος σταμάτησε την συνεργασία του με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, χωρίς ωστόσο να υπάρξει συμφωνία. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα