Η σεζόν στα Κύπελλα Ευρώπης ολοκληρώνεται με τον τελικό του Champions League. Δύο αγγλικές ομάδες, η Μάντσεστερ Σίτι και η Τσέλσι, διεκδικούν το βαρύτιμο τρόπαιο, σήμερα Σάββατο στο Πόρτο. Ο θρίαμβος του Φαν Ντερ Σαρ Το 2008 και πάλι η Τσέλσι είχε βρεθεί στον τελικό με αντίπαλο αγγλική ομάδα, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ισόπαλος με 1-1 […]

Η σεζόν στα Κύπελλα Ευρώπης ολοκληρώνεται με τον τελικό του Champions League. Δύο αγγλικές ομάδες, η Μάντσεστερ Σίτι και η Τσέλσι, διεκδικούν το βαρύτιμο τρόπαιο, σήμερα Σάββατο στο Πόρτο.

Ο θρίαμβος του Φαν Ντερ Σαρ

Το 2008 και πάλι η Τσέλσι είχε βρεθεί στον τελικό με αντίπαλο αγγλική ομάδα, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ισόπαλος με 1-1 έληξε ο αγώνας στην κανονική διάρκεια και την παράταση. Το κύπελλο κρίθηκε στα πέναλτι και το κατέκτησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Τζον Τέρι να είναι ο μοιραίος για τους “μπλε” του Λονδίνου.’

 

Μίλησε η εμπειρία της Λίβερπουλ

Το 2019 οι δύο αγγλικές ομάδες που προκρίθηκαν στον τελικό ήταν η Λίβερπουλ και η Τότεναμ. Νικήτρια με 2-0 αναδείχτηκε η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Απόψε θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε αν θα καταφέρει η Τσέλσι να σηκώσει το 2ο τρόπαιο, νικώντας στον πρώτο “βρετανικό” εμφύλιο ή η Σίτι θα πανηγυρίσει το πρώτο της Ευρωπαϊκό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ