Η ενίσχυση της ομάδας δεν μπορεί να περιμένει, για την Τότεναμ και ο Μουρίνιο εχει έτοιμο το πλάνο και η διοίκηση είναι έτοιμη να το κάνει πράξη. Μέχρι εκεί που μπορεί. Ο Μιλιτάο βλέπει πως δεν είναι στα πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν και θέλει να φορέσει τη φανέλα της Τότεναμ. Εκτός της περίπτωσης του Μαρσέλ […]

Η ενίσχυση της ομάδας δεν μπορεί να περιμένει, για την Τότεναμ και ο Μουρίνιο εχει έτοιμο το πλάνο και η διοίκηση είναι έτοιμη να το κάνει πράξη. Μέχρι εκεί που μπορεί. Ο Μιλιτάο βλέπει πως δεν είναι στα πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν και θέλει να φορέσει τη φανέλα της Τότεναμ.

Εκτός της περίπτωσης του Μαρσέλ Ζάμπιτσερ, ο Ζοζέ Μουρίνιο ρίχνει τα δίχτυα του στην Ισπανία για τον Έντερ Μιλιτάο της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει άριστες σχέσεις με την Βασίλισσα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός των Λονδρέζων έχει εισηγηθεί θετικά για την απόκτηση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, την ίδια στιγμή που η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται θετική στο ενδεχόμενο πώλησής του. Οι “μερένχες” φέρονται να αξιώνουν 30 εκατομμύρια λίρες, για την παραχώρηση του παίκτη. Ο παίκτης φέρεται να βλέπει θετικά το ενδεχόμενο μετακόμισης στην Αγγλία και περιμένει την εξέλιξη των επαφών των δυο ομάδων. 

Ο ΜΙλιτάο είχε αποκτηθεί το 2019 από την Πόρτο, με 9 εκατ. ευρώ αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ζινεντίν Ζιντάν, με τον παίκτη να είναι θετικός στο ενδεχόμενο αποχώρησής του από το «Μπερναμπέου».

https://www.youtube.com/watch?v=UE93f_2glp0

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ