Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ φουλάρει και τα δίνει όλα για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη επιστροφή του στην αγαπημένη του ομάδα. Η μεγάλη επιστροφή του στο γήπεδο, για να πάρει την “μυρωδιά” που τόσο του έχει λήψη και έκανε μερικά γκελάκια με τη μπάλα για πρώτη φορά από τα μέσα του Οκτώβρη όταν και […]

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ φουλάρει και τα δίνει όλα για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη επιστροφή του στην αγαπημένη του ομάδα. Η μεγάλη επιστροφή του στο γήπεδο, για να πάρει την “μυρωδιά” που τόσο του έχει λήψη και έκανε μερικά γκελάκια με τη μπάλα για πρώτη φορά από τα μέσα του Οκτώβρη όταν και είχε τραυματιστεί σοβαρά στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ»! 

Μπορεί να έχουν περάσει 6 εβδομάδες από το χειρουργείο, αλλά το τοίχος της Λίβερπουλ δείχνει πόσο πολύ θέλει την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ πάτησε χορτάρι και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στην δράση, κάτι που περιμένει με τεράστια ανυπομονησία και ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Ολλανδός σέντερ μπακ της Λίβερπουλ το τελευταίο τρίμηνο αναρρώνει από τον σοβαρό τραυματισμό του στον χιαστό, όμως πλέον έχει μπει στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.

Ο καλύτερος αμυντικός στον κόσμο πως ήταν «πολύ μικρός»: Το απίστευτο ταξίδι του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

Είναι, δε, τέτοια η χαρά του που βρέθηκε ξανά στο γήπεδο, που μοιράστηκε τις στιγμές στα social media, κάνοντας “γκελάκια” με τη μπάλα. Η Λίβερπουλ τον έχει τεράστια ανάγκη και εκείνος κάνει τα πάντα για να δηλώσει και πάλι “παρών”.

Στάθηκε πολύ άτυχος και στο ντέρμπι του Μέρσεσαϊντ και χτύπησε σε σύγκρουση με τον τερματοφύλακα της Έβερτον Πίκφορντ. Ο 28χρονος στόπερ της Λίβερπουλ τραυματίστηκε πιο σοβαρά από ότι είχε εκτιμηθεί, καθώς η ζημιά στον πρόσθιο σύνδεσμό ήταν εν τέλει πολύ σοβαρή, αφήνοντας τον στα «πιτς» για 7-8 μήνες…

Ο διεθνής στόπερ των «κόκκινων» τα δίνει όλα καθημερινά για να επιτύχει την γρήγορη αποθεραπεία του,  και το γυμναστήριο της Λίβερπουλ στο προπονητικό κέντρο έχει γίνει το σπίτι του. 

Ο Φαν Ντάικ για τους φίλους τους ανέβασε ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, δείχνοντας στιγμές από την αποθεραπεία του. Με τους ρυθμούς που προχωράει δεν αποκλείεται να τον δούμε πριν το Euro που έχει υπολογιστεί να επιστρέψει…

Μια ακόμη πρόκληση για τον Ολλανδό, που θα την ξεπεράσει με τη σιδερένια θέληση του, και όλη την υποστήριξή της ομάδας του!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ