Δεν του πάει τίποτα καλά του Βέρνερ που δεν φτάνει που έμεινε για 11ο αγώνα άσφαιρος, έχασε ξανά η ομάδα του, αλλά έδωσε λαβή για όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια με την κάκιστη εκτέλεση κόρνερ που κατάφερε να τραυματιστεί με το σημαιάκι. Η Μάντσεστερ Σίτι έφυγε με ένα μεγάλο διπλό από το Λονδίνο και αν […]

Δεν του πάει τίποτα καλά του Βέρνερ που δεν φτάνει που έμεινε για 11ο αγώνα άσφαιρος, έχασε ξανά η ομάδα του, αλλά έδωσε λαβή για όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια με την κάκιστη εκτέλεση κόρνερ που κατάφερε να τραυματιστεί με το σημαιάκι.

Η Μάντσεστερ Σίτι έφυγε με ένα μεγάλο διπλό από το Λονδίνο και αν η τριάρα από την Άρσεναλ ήταν καμπανάκι για τον Φρανκ Λάμπαρντ αλλά η νέα τριάρα από την Σίτι είναι μεγάλη καμπάνα. 

Το μόνο που κατάφερε η Τσέλσι ήταν να μειώσει στο φινάλε με τον Χάντσον-Οντόι, αλλά λίγο νωρίτερα ο Τίμο Βέρνερ έκανε κάτι που έγινε viral στο διαδίκτυο. Ο Γερμανός επιθετικός πήγε να εκτελέσει ένα κόρνερ και χτύπησε το σημαιάκι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφριά.

https://www.youtube.com/watch?v=Ia6ACBVgnyE

Ο Τίμο Βέρνερ δείχνει να μην μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ και είναι ακόμα μακριά από τον καλό εαυτό του. Η Τσέλσι πλήρωσε το καλοκαίρι 50 εκ αλλά ακόμα το πρώην αστέρι της Λειψία δεν έχει καταφέρει να δείξει τις μεγάλες του δυνατότητες.  

Πέρσι στη Μπουντεσλίγκα ο Βέρνερ έχει πραγματοποιήσει 32 συμμετοχές με 26 γκολ και οκτώ ασίστ. Στην καριέρα του ο Βέρνερ έχει δώσει 157 παιχνίδια, με απολογισμό 93 γκολ και 40 ασίστ. Έχει παίξει 29 φορές με την εθνική Γερμανίας, ενώ έχει σημειώσει έντεκα γκολ.

Έχει να βρει δίχτυα στα οχτώ τελευταια του παιχνίδια που ξεκίνησε ως βασικός. Το μεγαλύτερο αρνητικό σερί του το είχε με Στουτγκάρδη και Λειψία το 2016 που είχε μείνει άσφαιρος για 9 αγώνες.

Είναι και άτυχος…

Τη φετινή σεζόν, ο Τίμο Βέρνερ έχει χτυπήσει πέντε φορές τα αντίπαλα δοκάρια, κάτι που δεν έχει κατορθώσει κανένας άλλος ποδοσφαιριστής των πέντε κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης…

Πριν λίγες μέρες σε συνέντευξη του μίλησε για την μέτρια μέχρι τώρα πορεία του.

«Πάντα υπάρχει πίεση όταν έρχεσαι σε μία νέα ομάδα. Νομίζω όμως ότι μπορεί να την χειριστώ. Δεν είναι κάτι νέο για εμένα. Η πίεση είναι μεγαλύτερη βέβαια από τα προηγούμενα χρόνια αλλά θεωρώ πως οι καλοί ποδοσφαιριστές γίνονται καλύτεροι δουλεύοντας υπό αυτή την πίεση.

Η Premier League είναι διαφορετική από την Bundesliga και πιο δύσκολο πρωτάθλημα απ’ ότι το περίμενα. Η αρχή μου στην Τσέλσι ήταν καλή αλλά τώρα μετά από τόσα πολλά παιχνίδια δυσκολεύομαι λίγο. Είναι δύσκολο όταν παίζεις σερί ματς. Είναι δύσκολο να είσαι ο καλύτερος σε κάθε αγώνα αλλά δεν παύει να είναι διασκεδαστικό να παίζεις στην Premier League».

Ο Φρανκ Λάμπαρντ αρχίζει πλέον να ανησυχεί με τον Τίμο, αλλά και για τον εαυτό του θα λέγαμε εμείς

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик