Όταν η φθορά του χρόνου έχει αρχίσει να κάνει ορατά τα σημάδια της ο Τζόρτζιο Κιελίνι, έχοντας πατήσει τα 36 του χρόνια και με αρκετά προβλήματα τραυματισμών, αντιλαμβάνεται και ο ίδιος πως  ο οργανισμός του δεν μπορεί αντέξει για όσα χρόνια θα ήθελε ακόμα. Το ποδοσφαιρικό τέλος ενός ζωντανού θρύλου της Γιουβέντους φτάνει. Πότε; Σύμφωνα […]

Όταν η φθορά του χρόνου έχει αρχίσει να κάνει ορατά τα σημάδια της ο Τζόρτζιο Κιελίνι, έχοντας πατήσει τα 36 του χρόνια και με αρκετά προβλήματα τραυματισμών, αντιλαμβάνεται και ο ίδιος πως  ο οργανισμός του δεν μπορεί αντέξει για όσα χρόνια θα ήθελε ακόμα. Το ποδοσφαιρικό τέλος ενός ζωντανού θρύλου της Γιουβέντους φτάνει. Πότε; Σύμφωνα με πληροφορίες από το προσωπικό του περιβάλλον στο τέλος της χρονιάς!

«Αυτός ο παίχτης δεν χρειάζεται συστάσεις.
Πρωταθλητής, η ιστορία του μιλά για τον ίδιο που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη φανέλα που φοράει..
Παράδειγμα για όλους τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και στα αποδυτήρια. Ηγέτης, εμψυχωτής, πρέσβης του ασπρόμαυρου DNA, το οποίο είναι μέσα στο δέρμα του.
Τζιόρτζιο Κιελίνι!
Αρχηγός και σημαία!».

Έχει αρχίσει ήδη να σκέφτεται την επόμενη μέρα αφού δεν είναι στην κατάσταση που θα ήθελε για να  υπερασπίζεται τα μετόπισθεν στους «μπιανκονέρι». Σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε δηλώσει:

«Ξέρω ότι δεν είναι πολύ μακριά το τέλος. Δεν με φοβίζει το μέλλον και το θέμα της απόσυρσης γιατί είναι κάτι που το έχω σκεφτεί. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω βάλει όρια για την ημέρα εκείνη…αλλά…. θα πρέπει να μπορώ να παίζω, σε υψηλό επίπεδο. Προς το παρόν, είμαι ενθουσιασμένος με την ομάδα και ξέρω πως όλοι στη Γιουβέντους έχουμε ένα μεγάλο όνειρο, ένα μεγάλο απωθημένο. Το Champions League» 

Βρίσκεται στην Γιουβέντους 16 χρόνια και την έχει ακολουθήσει παντού. Μαζί στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα της Β΄ κατηγορίας. Ο χρόνος στα 36 χρόνια του έχει αρχίσει και αφήνει τα σημάδια του. Του λείπει η ταχύτητα και δείχνει πιο βαρύς στον αγωνιστικό χώρο. Το καταλαβαίνει και ο ίδιος. Σύμφωνα με πληροφορίες από το προσωπικό του περιβάλλον έχει ήδη πάρει την απόφαση του να σταματήσει με το τέλος της χρονιάς.

Την απόφαση του αυτή την έκανε γνωστή και στην διοίκηση της Γιουβέντους πολύ πρόσφατα. Το μόνο που απομένει είναι να γίνει και η επίσημη ανακοίνωση. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι