Ο Τσαλχάνογλου που ήταν σίγουρος, ότι θα πάει για άλλες πολιτείες αφού δεν τα έβρισκε με την Μίλαν, και ζητούσε περισσότερα χρήματα για να ανανεώσει, αλλά και τριετές διάρκειας συμβόλαιο, και λίγο καιρό, πριν η Μίλαν του έδειχνε την πόρτα της εξόδου. Αλλά τελικά είχαμε την μεγάλη ανατροπή. Ο Τσαλχάνογλου παραμένει στη Μίλαν, και στα… […]

Ο Τσαλχάνογλου που ήταν σίγουρος, ότι θα πάει για άλλες πολιτείες αφού δεν τα έβρισκε με την Μίλαν, και ζητούσε περισσότερα χρήματα για να ανανεώσει, αλλά και τριετές διάρκειας συμβόλαιο, και λίγο καιρό, πριν η Μίλαν του έδειχνε την πόρτα της εξόδου. Αλλά τελικά είχαμε την μεγάλη ανατροπή.

Ο Τσαλχάνογλου παραμένει στη Μίλαν, και στα… κρύα του λουτρού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία ακουγόταν πως θέλει να κάνει δικό της τον παίκτη ως ελεύθερο (δηλαδή να υπογράψει μαζί του τον Ιανουάριο και να τον πάρει στο Μάντσεστερ το καλοκαίρι όταν και λήγει το συμβόλαιό του)!

Όπως αποκάλυψε το Γερμανικό «Sky», οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία, κάτι που επιβεβαίωσαν και Τούρκικα ΜΜΕ!

Υπενθυμίζεται ότι ο Τούρκος αποκτήθηκε πριν από δύο χρόνια για 20 εκατ. ευρώ. Την περασμένη σεζόν ο Τσαλχάνογλου κατέγραψε 36 συμμετοχές με απολογισμό 10 γκολ και 9 ασίστ.

Ζητούσε… αύξηση από τη Μίλαν ο Τσαλχάνογλου, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 και αξιώνει περισσότερα χρήματα για να παραμείνει στην Μίλαν. Μάλιστα, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός φέρεται να αξιώνει ένα ποσό στα 6 εκατ. ευρώ, ώστε να παραμείνει στον σύλλογο και να επεκτείνει το συμβόλαιό του για αρκετά ακόμη χρόνια. Τελικά η Μίλαν ανέβηκε στα 5,5 εκ και έκλεισε η συμφωνία.

Η Μίλαν από την σειρά της βλέποντας τις καλές εμφανίσεις του ποδοσφαιριστή, του έδωσε αυτά που ήθελε, αν και πέραν της διάρκειας που είναι τριετές συμφωνία, και 5.5 εκ από τα 4 που του έδινε αρχικά.  Για εκείνον είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον Γιουβέντους, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ