Σίγουρα ο Τόμας Τούχελ είναι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος στην Τσέλσι. Η διοίκηση του κάνει όλα τα “χατήρια” και βλέπει αστέρες να .ερχονται στην ομαδα. Μέχρι και ο Ρομέλου Λουκάκου πλησιάζει στην επιστροφή του.  Έτσι, πρόσφατα συμμετείχε σε παιχνίδι ερωτοαπαντήσεων με τους οπαδούς του συλλόγου. Μια από τις ερωτήσεις που τον… εξίταρε ήταν για το […]

Σίγουρα ο Τόμας Τούχελ είναι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος στην Τσέλσι. Η διοίκηση του κάνει όλα τα “χατήρια” και βλέπει αστέρες να .ερχονται στην ομαδα. Μέχρι και ο Ρομέλου Λουκάκου πλησιάζει στην επιστροφή του.

 Έτσι, πρόσφατα συμμετείχε σε παιχνίδι ερωτοαπαντήσεων με τους οπαδούς του συλλόγου. Μια από τις ερωτήσεις που τον… εξίταρε ήταν για το ποιον θρύλο του συλλόγου θα ήθελε να έχει ως παίκτη. Ο ίδιος… ζορίστηκε αρκετά, αλλά διάλεξε τον Πετρ Τσεχ.

Ο Τούχελ δικαιολόγησε την επιλογή του, αναφέροντας πως έχει εξαιρετική σχέση με τον Τσέχο πάλαι ποτέ τερματοφύλακα της Τσέλσι, αφού συνεχίσει να εργάζεται στους «μπλε» ως τεχνικός σύμβουλος. Ο Γερμανός τον αποθέωσε για την νοοτροπία που είχε, ενώ το ίδιο έκανε και για τον Ντιντιέ Ντρογκμπά. Μάλιστα, τόνισε πως αμφότεροι θα ήταν χρήσιμοι ακόμη και τώρα για όποια ομάδα τους ήθελε.

«Δύσκολη ερώτηση! Δουλεύω καθημερινά με τον Πετρ Τσεχ και είναι τρομερός σαν συνεργάτης, οπότε θα επιλέξω τον Πέτρ για την εμπειρία του. Δουλεύει σαν τεχνικός σύμβουλος, αλλά μερικές φορές βοηθάει και τους τερματοφύλακες και νομίζω ότι θα ήταν διασκεδαστικό να τον έχω σαν ποδοσφαιριστή. Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ γι’ αυτόν και τον Ντιντιέ Ντρογκμπά. Οι δυο τους είχαν τρομερή νοοτροπία νικητή όταν έπαιζαν. Ήταν προσηλωμένοι και αφιερωμένοι στο στόχο και σίγουρα θα ήταν χρήσιμοι σε οποιαδήποτε ομάδα», ανέφερε ο Τούχελ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ