Ο Κάρλος Τέβεζ στα 37 σήμερα. Ο Κάρλο Τέβες ήταν ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο! Ο Αργεντινός κέρδισε πολλούς τίτλους καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Αλλά ξέρατε ότι ο Απάτσι δεν ήταν τόσο κοντά με το ποδόσφαιρο στην αρχή; Βασικά δεν του άρεσε. Αλλά του άρεσαν αρκετά δύο στοιχεία του ποδοσφαίρου. […]

Ο Κάρλος Τέβεζ στα 37 σήμερα.

Ο Κάρλο Τέβες ήταν ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο! Ο Αργεντινός κέρδισε πολλούς τίτλους καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Αλλά ξέρατε ότι ο Απάτσι δεν ήταν τόσο κοντά με το ποδόσφαιρο στην αρχή; Βασικά δεν του άρεσε. Αλλά του άρεσαν αρκετά δύο στοιχεία του ποδοσφαίρου. Το χρήμα και η ατμόσφαιρα ου γηπέδου.

Ο Κάρλος Αλμπέρτο Τέβες είναι ένα κλασικό παράδειγμα των χωρών της Νότιας Αμερικής. Από την φτώχεια στην κορυφή. Αλλά μετά από πολλά χρόνια μέσα στα γήπεδα o “Απάτσι” με πολλές όμορφες στιγμές και διακρίσεις αποκάλυψε ότι το τέλος είναι κοντά. Πόσο κοντά; Στο τέλος του πρωταθλήματος!

Αν ο Τέβεζ πολέμησε σαν λιοντάρι για να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ήταν πάνω απ ‘όλα να βγάλει τον εαυτό του και την οικογένειά του από τη φτώχεια! Σε μια συνέντευξη, ο Απάτσι είπε ακόμη και ότι δεν του άρεσε το ποδόσφαιρο και ότι αν είχε την επιλογή να παρακολούθησης το κλάσικο ΜπαρτσελόναΡεάλ και ενός τουρνουά γκολφ, θα επέλεγε το γκολφ χωρίς δισταγμό!

Ο Κάρλος Τέβες δεν του αρέσει να βλέπει παιχνίδια, προτιμά την αίσθηση να έχει την μπάλα στα πόδια του. Αλλά ο Αργεντινός απολαμβάνει δύο άλλα πράγματα από το ποδόσφαιρο: τα χρήματα, τα οποία του επέτρεψαν να προστατέψει οικονομικά τον εαυτό του και την οικογένειά του, αλλά πάνω απ ‘όλα την ατμόσφαιρα του γηπέδου! Γι ‘αυτό επέστρεψε στην Boca Juniors το 2018, μετά από μια σεζόν στην Κίνα!

Ο Carlos Tevez και η ηδονή της λύτρωσης

Ο Τέβες κλήθηκε να δώσει εκατοντάδες μάχες όμως μέσα απ’ αυτές «έχτισε» χαρακτήρα και πάλεψε για το κάθε τι. Έγινε πεισματάρης, σκληρός και για πολλούς δεν είναι το καλύτερο παιδί που μπορούμε να βρούμε. Ψέμα; Φυσικά κι όχι.

«Δεν είχαμε ποδοσφαιρικά παπούτσια και αντί για μπάλα χρησιμοποιούσαμε μπαλάκι του τένις. Το ποδόσφαιρο του δρόμου είναι ό,τι καλύτερο. Είσαι απλώς εσύ και οι φίλοι σου απέναντι στους άλλους. Αν κάποιος νιώσει ότι πρέπει να σε κλωτσήσει στο λαιμό, θα το κάνει».

Σε δήλωση του στο ESPN Αργεντινής αποκάλυψε ότι έχει πάρει την απόφαση του

«Θα αποσυρθώ απ’ το ποδόσφαιρο όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό μου με την Μπόκα. Τις προηγούμενες φορές που είχα φύγει απ’ την Μπόκα μου έλειπε ο σύλλογος, τώρα όμως θα είναι διαφορετικά. Δε θέλω να πάω σε άλλη ομάδα και θα αποσυρθώ μ’ αυτήν τη φανέλα. Δε θέλω με το που σταματήσω να γίνω προπονητής ή τεχνικός διευθυντής. Πρέπει πρώτα να προετοιμαστώ για έναν τέτοιο ρόλο».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ