Είναι ένα από τα γνωστά “τσεκούρια” των γηπέδων. Πάντα έτοιμος για τσακωμό, πάντα με το φιτίλι του μονίμως αναμμένο και στα όρια της έκρηξης, ο Πέπε (Képler Laveran Lima Ferreira) έχει ΠΟΛΛΕΣ στιγμές οι οποίες αποδεικνύουν ότι συχνά-πυκνά τα έβλεπε όλα κόκκινα Ο Πορτογάλος σέντερ μπακ θυμήθηκε τα… νιάτα του…. Ο 38χρονος Πορτογάλος Πέπε, ο […]

Είναι ένα από τα γνωστά “τσεκούρια” των γηπέδων. Πάντα έτοιμος για τσακωμό, πάντα με το φιτίλι του μονίμως αναμμένο και στα όρια της έκρηξης, ο Πέπε (Képler Laveran Lima Ferreira) έχει ΠΟΛΛΕΣ στιγμές οι οποίες αποδεικνύουν ότι συχνά-πυκνά τα έβλεπε όλα κόκκινα Ο Πορτογάλος σέντερ μπακ θυμήθηκε τα… νιάτα του….

Ο 38χρονος Πορτογάλος Πέπε, ο «σκληρός» των ευρωπαϊκών γηπέδων, αποκάλυψε ότι μέχρι τα 17 του κοιμόταν στο ίδιο κρεβάτι με τους γονείς του.

Ένας από τους πιο σκληροτράχηλους παίκτες της γενιάς του, ο Πέπε, αποκάλυψε πως μέχρι να γίνει 17 ετών μοιραζόταν το ίδιο κρεβάτι με τους γονείς του, προς μεγάλη δυσαρέσκεια του πατέρα του.

Pepe's 10 Most Shameful Moments | Bleacher Report | Latest News, Videos and Highlights

Ο 38χρονος αρχηγός της Πόρτο έχει πορτογαλική υπηκοότητα, όμως μέχρι τα 18 του ζούσε στη Βραζιλία.

Γνωστός για το δυναμικό του παιχνίδι, ο Πέπε στη 10ετη του θητεία στη Ρεάλ Μαδρίτης αντίκρισε 79 κίτρινες κάρτες και αποβλήθηκε έξι φορές.

«Μέχρι να έρθω στην Πορτογαλία, ως τα 17 μου, κοιμόμουν με τη μητέρα μου, οπότε φαντάζεστε πως ήταν (γέλια). Ήμουν ήδη μεγάλος και κοιμόμουν με τους γονείς μου, οπότε φαντάζομαι ότι ο πατέρας μου δεν με ήθελε εκεί (γέλια)» είπε σε συνέντευξη του.
Ο «σκληρός» πάντως Πέπε «λύγισε» τις προάλλες, όταν ο συμπαίκτης του Νάνου τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα με την Μπελενένσες και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ