Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που ήταν Πρωθυπουργός της Ιταλίας και ιδιοκτήτης για πολλά χρόνια της Μίλαν, είναι ογδόντα τεσσάρων ετών και  ιδιοκτήτης της Μόντσα πλέον, που αγωνίζεται στην Serie B αλλά με πλάνο να μπει στα μεγάλα σαλόνια του Ιταλικού ποδοσφαίρου. Μαζί με τον Σίλβιο στην Μόντσα και ο δικός του άνθρωπος Αντριάνο Γκαλιάνι.  Ο Μπερλουσκόνι […]

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που ήταν Πρωθυπουργός της Ιταλίας και ιδιοκτήτης για πολλά χρόνια της Μίλαν, είναι ογδόντα τεσσάρων ετών και  ιδιοκτήτης της Μόντσα πλέον, που αγωνίζεται στην Serie B αλλά με πλάνο να μπει στα μεγάλα σαλόνια του Ιταλικού ποδοσφαίρου. Μαζί με τον Σίλβιο στην Μόντσα και ο δικός του άνθρωπος Αντριάνο Γκαλιάνι. 

Ο Μπερλουσκόνι στο γήπεδο της Μόντσα στον τελευταίο αγώνα έκανε δηλώσεις, και μίλησε για πολλα αλλά ξεχωρίζουν αυτά που είπε για Ζλάταν και Πίρλο:

Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς

«Δεν μπορώ να μπω σε θέματα που αφορούν εσωτερικές αποφάσεις της ομάδας. Προφανώς, όμως, ο Ζλάταν χρειαζόταν να ξεκουραστεί. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν μπορώ να καταλάβω πώς η Μίλαν επέτρεψε κάτι τέτοιο»

Τζίτζιο Ντοναρούμα

«Τον Ντοναρούμα τον παρακολουθούσα από όταν ήταν στα τμήματα υποδομής. Είχα καταλάβει ότι θα μπορούσε να γίνει σπουδαίος τερματοφύλακας. Η Μίλαν πρέπει να συνεχίσει να τον έχει στο ρόστερ της και στο μέλλον»

Αντρέα Πίρλο

«Ηταν ο καλύτερος χαφ για πολλά χρόνια. Ηταν μεγάλος πόνος το να τον βλέπω να φεύγει από τη Μίλαν. Πιστεύω ότι μπορεί να εξελιχθεί σε πάρα πολύ καλό προπονητή στη Γιουβέντους»

Έχει προκαλέσει η απόφαση του Ζλάταν για το Σαν Ρέμο

Γενικά, πάντως, η απόφαση του Ιμπραΐμοβιτς να πάει στο Sanremo δεν έχει προκαλέσει και την καλύτερη εντύπωση στα ΜΜΕ. Και κυρίως το γεγονός ότι η Μίλαν έδωσε τη συγκατάθεσή της.

Φέτος, το μουσικό φεστιβάλ του Sanremo θα γίνει το διάστημα 2-6 Μαρτίου και ξεχωριστός καλεσμένος είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, γεγονός που δεν αρέσει σε πολλούς. Γιατί; Επειδή ο Σουηδός θα είναι εκεί και τις τέσσερις βραδιές. Έτσι ήθελε ο Ζλάταν, ο οποίος διαβεβαίωσε τη διοίκηση της Μίλαν ότι θα προπονείται από εκεί

 Ο Καπέλο τα χώνει δημοσίως στον Ζλάταν

«Εγώ δεν θα έδινα ποτέ άδεια σε παίκτη να πάει εκεί σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή. Πληρώνεται από το κλαμπ και πρέπει να έχει σεβασμό προς το κλαμπ και τους οπαδούς. Θα έπρεπε να του το απαγορεύσει η διοίκηση, με κάθε σεβασμό. Δεν μπορεί να μετακινείται συνεχώς ανάμεσα σε Sanremo και Milanello, τι σημαίνει θα προπονείται εκεί;»

«Ηθελε, λένε, οπωσδήποτε να πάει. Αν, όμως, είσαι ένας που μεταδίδει σοβαρότητα και επιθυμία για νίκη, το να δεχθείς να πας εκεί για τόσες μέρες έρχεται σε αντίθεση με όσα λες».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι