Το κλίμα του Κεντίρα είναι αβέβαιο στην Γιουβέντους και ο Πίρλο δεν βασίζεται καθόλου σε αυτόν την φετινή χρονιά. Αντίθετα ο Αντσελότι τον θέλει με χίλια στην Έβερτον και σύμφωνα με δημοσιεύματα Ιταλικώ και Αγγλικών ΜΜΕ, βρίσκεται στην Αγγλία για τις τελικές συζητήσεις. Ο προπονητής της Γιουβέντους, Αντρέα Πίρλο, δεν υπολογίζει στο πλάνο του τον […]

Το κλίμα του Κεντίρα είναι αβέβαιο στην Γιουβέντους και ο Πίρλο δεν βασίζεται καθόλου σε αυτόν την φετινή χρονιά. Αντίθετα ο Αντσελότι τον θέλει με χίλια στην Έβερτον και σύμφωνα με δημοσιεύματα Ιταλικώ και Αγγλικών ΜΜΕ, βρίσκεται στην Αγγλία για τις τελικές συζητήσεις.

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Αντρέα Πίρλο, δεν υπολογίζει στο πλάνο του τον Σάμι Κεντίρα με αποτέλεσμα ο Γερμανός να βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου από τους «μπιανκονέρι».

Ο ίδιος είχε δηλώσει:

«Θέλω να σεβαστώ το συμβόλαιο που έχω με τη Γιουβέντους μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Μιλάω με τον Κάρλο Αντσελότι. Έχω κρατήσει επαφές από τότε που αγωνιζόμουν στη Ρεάλ. Πάντα ήθελα να παίξω στην Premier League. Είναι ένα όνειρο για εμένα».

Σύμφωνα με την BILD αλλά και τα μεγάλα ιταλικά media (Gazzetta dello Sport, Corriere dello Sport) η μεταγραφή του θα πρέπει να θεωρείται κλεισμένη.

Μεγάλο ενδιαφέρον από την πλευρά της Έβερτον με τον Κάρλο Αντσελότι να θέλει τον Κεντίρα στο Μέρσεϊσαϊντ. Η Γιουβέντους έχει δώσει ειδική άδεια στον 33χρονο Γερμανό για να ταξιδέψει στο Λίβερπουλ προκειμένου να έχει τις τελικές διαπραγματεύσεις και να οριστικοποιήσει τη μετακίνησή του στην Έβερτον.

Ο Σάμι Κεντίρα αναμένεται να ξανασμίξει με τον Κάρλο Αντσελότι, άλλωστε οι δυο τους δούλεψαν μαζί και στη Ρεάλ Μαδρίτης (2013-15).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ