Δύσκλα να ξεχαστεί ο Ροναλντίνιο! Όσα χρόνια και αν περάσουν όλοι θα συνεχίζουν να έχουν στο μυαλό τους τα μαγικά του Βραζιλιάνου. Μπορεί η καριέρα του να μην είχε τη διάρκεια του Μέσι ή του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά ήταν «μαγική». Εξάλλου, για μια τετραετία στην Μπαρτσελόνα ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη. Αυτή την περίοδο […]

Δύσκλα να ξεχαστεί ο Ροναλντίνιο! Όσα χρόνια και αν περάσουν όλοι θα συνεχίζουν να έχουν στο μυαλό τους τα μαγικά του Βραζιλιάνου.

Μπορεί η καριέρα του να μην είχε τη διάρκεια του Μέσι ή του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά ήταν «μαγική».

Εξάλλου, για μια τετραετία στην Μπαρτσελόνα ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη.

Αυτή την περίοδο ο ίδιος βρίσκεται για διακοπές στο Μαϊάμι και μια θαυμάστρια του του ζήτησε να της δώσει ένα αυτόγραφο. Όχι όπου κι όπου, όμως, αλλά πάνω στην μπλούζα της και συγκεκριμένα στο ύψος του στήθους της.

Αν μη τι άλλο ο Ροναλντίνιο… σάστισε για λίγο. Ωστόσο, έβαλε την υπογραφή του αν και στην αρχή ξέχασε να βάλει το 1 μπροστά από το 0, για το νούμερο 10 της φανέλας του, κάτι που διόρθωσε. Η θαυμάστρια που του ζήτησε το αυτόγραφο αποδείχτηκε ότι ήταν μοντέλο. Πιο συγκεκριμένα, το όνομα της είναι Λάουρα Ρόμπερτς, η οποία μένει στο Μαϊάμι και βρήκε τον παλαίμαχο Βραζιλιάνο άσο στα VIP ενός κλαμπ. Μάλιστα, πέραν του βίντεο, η ίδια ανήρτησε στο Instagram της και φωτογραφία με τον «Ρόνι».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ροναλντίνιο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ