Ο Ράιαν Γκιγκς για ακόμα μια φορά γίνεται αρνητικός πρωταγωνιστής με τα καμώματα του στην προσωπική του ζωή. Αυτήν την φορά δεν απάτησε την σύντροφο του, ούτε την έπεσε στην γυναικά αδελφού, φίλου ή  στην πεθερά του. Το προχώρησε ένα βήμα παραπάνω και σάπισε στο ξύλο την σύντροφο του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Κάτι δεν […]

Ο Ράιαν Γκιγκς για ακόμα μια φορά γίνεται αρνητικός πρωταγωνιστής με τα καμώματα του στην προσωπική του ζωή. Αυτήν την φορά δεν απάτησε την σύντροφο του, ούτε την έπεσε στην γυναικά αδελφού, φίλου ή  στην πεθερά του. Το προχώρησε ένα βήμα παραπάνω και σάπισε στο ξύλο την σύντροφο του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Κάτι δεν πάει καλά Ράιαν!

 Σοκ στο βρετανικό ποδόσφαιρο προκαλεί η σύλληψή του για φερόμενη ενδοοικογενειακή βία.

Όπως αναφέρει η Sun, ο πρώην αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, νυν  προπονητής της εθνικής ομάδας της Ουαλίας, αφέθηκε ελεύθερος χθες το απόγευμα από το αστυνομικό τμήμα στην συνοικία Πέντλετον, βορειοδυτικά του Μάντσεστερ, μετά από ανάκριση πολλών ωρών.  

Η κατηγορία: βία κατά της συντρόγου του Κέιτ Γκέβιλ, η οποία κάλεσε την αστυνομία από το σπίτι που βρίσκεται στο Γουόσλι , αργά το βράδι της Κυριακής. 

Η γυναίκα, όπως  επιβεβαίωσε αναφορά της αστυνομίας, είχε κάποιες μώλωπες αλλά δεν χρειάστηκε ιατρική βοήθεια.

Ryan Giggs sells £3.5m former family home - complete with cinema, gym, pool and bar - Mirror Online

Η έρευνα θα συνεχιστεί, αλλά σίγουρα είναι μια ακόμη  αρνητική εικόνα για τον Γκιγκς, ο οποίος πριν από τέσσερα χρόνια χώρισε από τη σύζυγό του Στέιτσι λόγω της μακράς σχέσης με την κουνιάδα του. 

 Οκτώ μήνες αργότερα άρχισε να βγαίνει με την Κέιτ, με την οποία επισημοποίησε τη σχέση του τον Αύγουστο του 2018.  Μία σχέση ταραχώδης, αφού οι δύο τους ζουν αρκετά χρονικά διαστήματα χωριστά.

Ο Γκιγκς είναι ζευγάρι από το 2017 με την Κέιτ Γκρέβιλ. Λίγους μήνες πριν είχε χωρίσει την επί δεκαετίας σύζυγό του και μητέρα των δύο παιδιών του, καθώς είχε αποκαλυφθεί πως ο ίδιος διατηρούσε για οκτώ χρόνια παράνομο δεσμό με τη σύζυγο του αδερφού του, Ρόντρι.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας «κληθήκαμε λίγο μετά τις 10 το βράδυ για μια αναστάτωση Μια γυναίκα ηλικίας 30 ετών ήταν ελαφρά τραυματισμένη. Συλλάβαμε έναν 46χρονο για επίθεση».

Ο Γκιγκς αφέθηκε τελικά ελεύθερος αφού κατέβαλε εγγύηση.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουαλίας φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του από τον πάγκο της ομάδας

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ