Ο Πολ Πογκμπά πήρε το μήνυμα από τον μάνατζερ του Ραιόλα ότι φεύγει από το Όλντ Τράφορντ, και στην συνέχεια μίλησε με τον Σόλσκιερ για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο Νησί από το 2016 και μετράει 178 συμμετοχές με απολογισμό 34 γκολ και 35 ασίστ σε […]

Ο Πολ Πογκμπά πήρε το μήνυμα από τον μάνατζερ του Ραιόλα ότι φεύγει από το Όλντ Τράφορντ, και στην συνέχεια μίλησε με τον Σόλσκιερ για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο Νησί από το 2016 και μετράει 178 συμμετοχές με απολογισμό 34 γκολ και 35 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά με την συνολική του εικόνα να είναι κατώτερη των προσδοκιών αλλά και των χρημάτων που δαπάνησε η Γιουνάιτεντ.

Και δεν ήταν λίγο το χρήμα που έριξαν οι κόκκινοι διάβολοι για τον διεθνή Γάλλο.

Κρατηθείτε:

Σύμφωνα με τα όσα είχε αποκαλύψει το βρετανικό “Squawka” το συνολικό κόστος της μεταγραφής έφτασε τα 220.000.000 ευρώ!

Η Γιουνάιτεντ έδωσε 110.000.000 ευρώ στη Γιουβέντους για την παραχώρηση του παίκτη. Περίπου 5.000.000 δόθηκαν υπό τη μορφή μπόνους. Ο Πογκμπά συμφώνησε για 90.000.000 ευρώ συμβόλαιο μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια. Παράλληλα, ο σούπερ agent του Γάλλου, ο Μίνο Ραϊόλα, που ήταν ο άνθρωπος πίσω από τη μεταγραφή, πήρε προμήθεια 22.000.000 ευρώ.

Αυτά τα χρήματα που θα μπορούσαν να φτιάξουν μια ομάδα για τα καλά, στην Γιουνάιτεντ τα κλαίνε, αφού όχι μόνο η αγωνιστική του προσφορά ήταν πολύ μέτρια, αλλά ήταν και η πηγή πολλών προβλημάτων στην ομάδα με την περίεργη συμπεριφορά του.

Για έναν ποδοσφαιριστή μάλιστα που έφυγε από το σύλλογο για λίγο περισσότερο από 1.000.000 ευρώ και επέστρεψε με τα αστρονομικά αυτά νούμερα.

Man Utd news: Paul Pogba will return to training next week confirms Solskjaer

Μίλησαν Σόλσκιερ και Πογκμπά και επιβεβαιώθηκε το τέλος του Γάλλου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο χρόνος του Πογκμπά στο Όλντ Τράφορντ τελείωσε και τον Ιανουάριο θα αποτελέσει παρελθόν. Μάλιστα υπάρχουν δύο προσφορές από την Ρεάλ Μαδρίτης και την Γιουβέντους, με την Ιταλική ομάδα να δείχνει πιο ζεστή, αφού στην Ρεάλ μιλάνε για το καλοκαίρι.

Το WIN-WIN της Γιουβέντους

Η Γιουβέντους δείχνει ενδιαφέρον για την περίπτωση ανταλλαγής με την Μαν.Γιουναιτεντ, με τον Πάουλο Ντιμπάλα  σε αντάλλαγμα του Πολ Πογκμπα, σύμφωνα με την «Tuttosport».

Ο Πογκμπά δεν κάνει καθόλου καλή χρονιά στο Ολντ Τράφορντ και είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να φύγει, και από την άλλη ο Ντιμπάλα νοιώθει παραγκωνισμένος που δεν είναι βασικός από τον Πίρλο, και δεν είναι θετικός για νέα ανανέωση του συμβολαίου του. Μια τράμπα είναι μια λύση WIN-WIN και για τις ομαδες. 

Juventus to offer Paulo Dybala and Paul Pogba swap to Manchester United plus more transfer rumours - Manchester Evening News

Ο Πο Πογκμπα έχει αποτελέσει «διακαή πόθο» της Γιουβέντους για να τον φέρει πισω στο Τορίνο και έρχεται ένα νέο σενάριο που μιλάει για ανταλλαγή του Ντιμπάλα με τον Ικάρντι. Συνεχίζει να ψάχνει τρόπους να κάνει τον Πογκμπά δικό της η ομάδα του Τορίνο, και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τώρα που ο Πογκμπά βρίσκεται στην τελευταία του χρονιά στην Γιουνάιτεντ σύμφωνα με όσα είπε πρόσφατα και ο μάνατζερ του Μίνο Ραιόλα.

Ο διεθνής άσος της Γιουνάιτεντ, στην πρώτη του θητεία στο Τορίνο, μέτρησε 34 συμμετοχές και 40 ασίστ σε 178 συμμετοχές.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι