Ο Ιάπωνας ποδοσφαιριστής της Ουέσκα Σίντζι Οκαζάκι, δίχως αμφιβολία πέτυχε το γκολ της 12ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Λα Λίγκα της Ισπανίας και βάζει υποψηφιότητα για το γκολ της χρονιάς. Πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα με μια σούπερ λόμπα σε ένα δραματικό παιχνίδι, που τύφλα να έχουν τα θρίλερ.  Πιο συγκεκριμένα στον αγώνα για […]

Ο Ιάπωνας ποδοσφαιριστής της Ουέσκα Σίντζι Οκαζάκι, δίχως αμφιβολία πέτυχε το γκολ της 12ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Λα Λίγκα της Ισπανίας και βάζει υποψηφιότητα για το γκολ της χρονιάς.

Πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα με μια σούπερ λόμπα σε ένα δραματικό παιχνίδι, που τύφλα να έχουν τα θρίλερ. 

Πιο συγκεκριμένα στον αγώνα για την 12η αγωνιστική μεταξύ Γρανάδα – Ουέσκα το γκολ που πέτυχε στον χορταστικό από γκολ και θέαμα αγώνα έκλεψε την παράσταση και τις εντυπώσεις.

Στο 82ο λεπτό του αγώνα ο Ιάπωνας ποδοσφαιριστής κάπου ανάμεσα σε κέντρο και μεγάλης περιοχής πέτυχε το 1-3, αν και η συνέχεια ήταν αρνητική για την ομάδα του, αφού κατάφερε μέσα σε 10 λεπτά να μην πάρει μια σχεδόν σίγουρη νίκη.

Στο 88’ ο Μολίνα με κεφαλιά μείωσε σε 2-3 και στο 90’ ο Σάντσες και αυτός επίσης με κεφαλιά έδωσαν τον βαθμό της ισοπαλίας στους γηπεδούχους. Μάλιστα λίγο ήθελε η Ουέσκα να μην πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας αφού η Γρανάδα στο 93΄είχε δοκάρι.

https://www.youtube.com/watch?v=ww5Vkqd8rQ4

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα