Ο Ντίογκο Ζότα λες και του έχεις πατήσει ένα κουμπί και είναι σε μια καυτή κατάσταση διαρκείας με την Λίβερπουλ, αφού έχει καταφέρει μέσα σε 14 αγώνες να πετύχει 9 γκολ και να είναι ο δεύτερος σκόρερ της Λίβερπουλ πίσω από τον Αιγύπτιο Μοχάμεντ Σαλάχ.  Το Μπράιτον – Λίβερπουλ ήταν ένα παιχνίδι που δεν έφευγε […]

Ο Ντίογκο Ζότα λες και του έχεις πατήσει ένα κουμπί και είναι σε μια καυτή κατάσταση διαρκείας με την Λίβερπουλ, αφού έχει καταφέρει μέσα σε 14 αγώνες να πετύχει 9 γκολ και να είναι ο δεύτερος σκόρερ της Λίβερπουλ πίσω από τον Αιγύπτιο Μοχάμεντ Σαλάχ.

 Το Μπράιτον – Λίβερπουλ ήταν ένα παιχνίδι που δεν έφευγε από το διπλό. Όχι, όμως, αυτή τη φορά. Οι «γλάροι» με τη βοήθεια της τεχνολογίας στο φινάλε ισοφάρισαν σε 1-1 και πήραν έναν πολύτιμο για εκείνους βαθμό.. Ο Ντιόγο Ζότα επιβεβαίωσε άπαντες ότι βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, που πέτυχε το 9ο γκολ της σεζόν, όμως το VAR, ακυρώνοντας δύο γκολ και δείχνοντας το σημείο του πέναλτι, στέρησε από τους «κόκκινους» δύο βαθμούς.

Πέτυχε με την Μίντλαντ το γκολ Νο 10,000 για την πρωταθλήτρια Αγγλίας. Χατ-τρικ στον αγώνα με την Αταλάντα και μπήκε και στο κλειστό κλαμπ των ποδοσφαιριστών που έχουν πετύχει χατ-τρικ στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Λίβερπουλ.  Με το γκολ απέναντι στη Λέστερ έγινε ο μόνος νεοφερμένος παίχτης στην ιστορία της Λίβερπουλ που πετυχαίνει το «4Χ4» εντός έδρας.

Πόσο γρήγορα κατάλαβε τι πρέπει να κάνει, πώς να το κάνει. Τάχιστη προσαρμογή. Σε πρόσωπα, σε πράγματα. Κάτι που φανερώνει αίσθηση και αντίληψη. Προσόντα υπερπολύτιμα, ειδικά όταν πας σε στρωμένη ομάδα και πρέπει να κερδίσεις χώρο. Αυτό είναι το μεγάλο προσωπικό στοίχημα του 23χρονου Πορτογάλου. Και φαίνεται πώς έχει κατανοήσει ακριβώς και το περίγραμμα, αλλά και τι καλείται να κάνει.

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Ασταμάτητος κυριολεκτικά ο Ντιόγκο Ζότα.

https://www.youtube.com/watch?v=fOCJjSWmK2s

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα