Ok. Τα αυτογκόλ είναι μέρος του ποδοσφαίρου και αν θες το αλατοπίπερο του αγώνα. Αλλά αυτό που έκανε ο Κροάτης ποδοσφαιριστής είναι όχι μόνο ξεχωριστό, αλλά και επικό. Με πολύ υψηλή τεχνική πέτυχε ένα απίστευτο γκολ, και μας έφτιαξε την μέρα μας. Ο Ντέγιαν Λόβρεν κατάφερε να βάλει ίσως το πιο κυριλέ αυτογκόλ, που σπάνια […]

Ok. Τα αυτογκόλ είναι μέρος του ποδοσφαίρου και αν θες το αλατοπίπερο του αγώνα. Αλλά αυτό που έκανε ο Κροάτης ποδοσφαιριστής είναι όχι μόνο ξεχωριστό, αλλά και επικό. Με πολύ υψηλή τεχνική πέτυχε ένα απίστευτο γκολ, και μας έφτιαξε την μέρα μας.

Ο Ντέγιαν Λόβρεν κατάφερε να βάλει ίσως το πιο κυριλέ αυτογκόλ, που σπάνια θα δούμε στα γήπεδα. 

Μετά από σέντρα αντίπαλου ποδοσφαιριστή όντας εντελώς μόνος και χωρίς να πιέζεται, αντί να διώξει την μπάλα με το πάσο του, σκέφτηκε κάτι πιο εκλεπτυσμένο και με το στήθος κρέμασε τον κίπερ του και την βάζει στο δικό του τέρμα.

Ο 31χρονος Κροάτης κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο, με την προοπτική επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο. Μια μεταγραφή από την ολοκλήρωση της οποίας η Λίβερπουλ έβαλε στα ταμεία της 12 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Λόβρεν αγωνίστηκε με την φανέλα της Λίβερπουλ για έξι χρόνια, πραγματοποιώντας συνολικά 185 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας οκτώ τέρματα και φυσικά ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το περσινό Champions League αλλά και το φετινό πρωτάθλημα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ